OCZ SSD-k és RAM-ok Macintosh-okba

Az OCZ a Macintosh-felhasználókra gondolva piacra dobta Mac Edition Vertex SSD-sorozatát és SODIMM-foglalatba illeszkedő DDR2/DDR3-memóriáit.

OCZ SSD-k és RAM-ok Macintosh-okba

Az OCZ a Macintosh-felhasználókra gondolva piacra dobta Mac Edition Vertex SSD-sorozatát és néhány új, SODIMM-foglalatba illeszkedő DDR2/DDR3 memóriát.

A 2,5-hüvelykes Vertex SSD-k 30, 60, 120 és 250 GB-os kapacitásban fognak forgalomba kerülni. 3Gbps-es SATA interfészen keresztül csatlakoznak a számítógéphez, és tartalmaznak 64 MB-nyi gyorsítótárat is (csakúgy mint a Corsair tegnap bemutatott SSD-je). A PC-s meghajtókhoz képest ezek a tárolók kicsit lassabbak, a gyári adatok szerint átlagosan 240 MB/s-os olvasási és 150 MB/s-os írási sebességekkel rendelkeznek modelltől függően. Összehasonlításképpen a Super Talent MLC-chipes SSD-i 230 MB/s olvasási és 160 MB/s írási sebességekkel, SLC-chipes SSD-i pedig 230 MB/s olvasási és 200 MB/s írási sebességekkel rendelkeznek. Az OCZ Mac Edition Vertex SSD-k két éves jótállással rendelkeznek.

A Macintosh rendszerekbe szánt memóriák 2 és 4 GB-os kiszerelésekben fognak piacra kerülni DDR2 és DDR3-változatokban. A DDR2-esek 667 MHz-en működnek 5-5-5-15-ös időzítések mellett, a DDR3-masok pedig 1066 MHz-en 7-7-7-20-as időzítésekkel. Természetesen a memóriák az OCZ-től megszokott élettartam-garanciával kerülnek a boltokba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward