OCZ perifériák játékosoknak

A Computex 2008 kiállításon rengeteg újdonsággal lehet találkozni, most az OCZ legújabb termékeiről számolunk be.

OCZ perifériák játékosoknak

A Computex 2008 kiállításon rengeteg újdonsággal lehet találkozni, most az OCZ legújabb termékeiről számolunk be.

Az OCZ többek között bemutatott egy új DDR3-memóriát, név szerint a Flex II PC3-17000-t. A nevén kívüll bővebb információink nincsenek, az OCZ nem árult el se időzítéseket se órajeleket (csupán sejteni lehet utóbbit a nevéből, ahogy a kép alapján azt is, hogy vízhűtéses példánnyal lesz dolgunk). De nemcsak memóriát mutatott be a vállalat. Két billentyűzettel és egy egérrel is bővítette a vállalat a terméklistáját.

A TweakTown oldalnak sikerült pár képre szert tennie az új OCZ játékosoknak szánt perifériáiról, azaz egy egérpadról, egérről és új billentyűzetekről. Az egérpadról nem tudni még, hogy különálló termékként vagy az egerei mellé csomagolva kívánja értékesíteni. A vezetékes egér a Dominatrix nevet kapta, és a képek alapján úgy tűnik kétkezes termékkel van dolgunk. Bővebb specifikációkkal itt sem tudunk szolgálni.

A két billentyűzet közül az egyik az Alchemy Elixir nevet kapta, és nagyon hasonló kinézetű mint a Razer Tarantula. A másik beviteli eszköz is kísértetiesen hasonlít egy konkurens gyártó hasonló eszközére, mégpedig ez esetben a Logitech Di Novo Edge-re. A legfőbb különbség, hogy az OCZ terméke nagyobbnak tűnik és vezetékes kivitelezésű.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward