OCZ Elixir - a varázslatos billentyűzet

Kibővítette a cég a gamer-billentyűzet kínálatát az Elixir-ekkel, amelyek az Alchemy széria tagjaként látták meg a napvilágot, és olyan különlegességekkel rendelkeznek, mint például 10 három különböő üzemmódra is beprogramozható makróbillentyűk, valamint a billentyűzet egészére kiterjedő üzemmódváltás lehetősége, amely a hagyományos, és a felhasználó által egyénileg definiált billentyűkonfigurációk közötti váltást teszi lehetővé.

OCZ Elixir - a varázslatos billentyűzet

Kibővítette a cég a gamer-billentyűzet kínálatát az Elixir-ekkel, amelyek az Alchemy széria tagjaként látták meg a napvilágot, és olyan különlegességekkel rendelkeznek, mint például 10, három különböző üzemmódra is beprogramozható makróbillentyűk, valamint a billentyűzet egészére kiterjedő üzemmódváltás lehetősége, amely a hagyományos, és a felhasználó által egyénileg definiált billentyűkonfigurációk közötti váltást teszi lehetővé.

Különlegességei között említhetőek továbbá a membránbillentyűk is, amelyek különlegessége abban áll, hogy gumival vonták be őket, így jelentősen meghosszabbítják a klaviatúra élettartamát - akár ötmillió ciklusra is. Található rajta nyolc multimédia-vezérlő billentyű, valamint hét internet-gyorsgomb is a minél egyszerűbb és kényelmesebb böngészés érdekében.

Természetesen USB-vel csatlakozik a géphez, valamint egy további USB-portot is kínál más eszközök csatlakoztatásához. Mindezért egyben mindössze 30 dollárt kér el a cég. Egyelőre ugyan a klaviatúra még csak önmagában áll abban az értelemben, hogy egér nincs hozzá, viszont már ígéretet tett rá a cég, hogy hamarosan pótolják ezt a hiányosságot is, valamint lesznek még újabb, további billentyűzetek, és más, Alchemy-s játékkellékek is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward