O!Play HD2: USB 3.0-s porttal, merevlemez hellyel

Az ASUS O!Play névre keresztelt asztali multimédia lejátszókból álló termékcsaládja rendkívül népszerű a piacon, ugyanis a termékek kedvező áron, rendkívül jó képességekkel kerülnek forgalomba. A gyártó most úgy gondolta, hogy ideje előrukkolni valami újdonsággal, így elkészült az O!Play HD2, amely nem csak USB 3.0-s porttal, hanem egy 3,5 hüvelykes merevlemez hellyel is csábítja a vásárlókat.

O!Play HD2: USB 3.0-s porttal, merevlemez hellyel

Az ASUS O!Play névre keresztelt asztali multimédia lejátszókból álló termékcsaládja népszerű a piacon, ugyanis a termékek kedvező áron és jó képességekkel kerülnek forgalomba. A gyártó most úgy gondolta, hogy ideje előrukkolni valami újdonsággal, így elkészült az O!Play HD2, amely nem csak USB 3.0-s porttal, hanem egy 3,5 hüvelykes merevlemez hellyel is csábítja a vásárlókat.

A friss jövevény 230 x 178 x 60,5 mm-es mérettel rendelkezik, súlya pedig 730 gramm. A termék elődeivel ellentétben már merevlemez számára is tartalmaz helyet, ami sokak számára lehet öröm. A gép gyárilag nem tartalmaz asztali merevlemezt, így azt nekünk kell külön beszerezni. A termék DLNA és Dolby TrueHD támogatással érkezik és elődeihez hasonlóan rengeteg fájlformátumot képes kezelni, amelyek pontos listája az alábbi felsorolásban olvasható.

 

[list type="unordered"]

[*]Videó kodekek: MPEG1/2/4,RM/RMVB,VC-1,H.264

[*]Videó fájlkiterjesztések:. trp,.mp4,.mov,.xvid,.avi,.divx,.asf,.wmv,.mkv,.rm,.rmvb,.flv,.ts,.m2ts,.dat,.mpg,.vob, .mts,.iso,.ifo

[*]Audio: MP3,WAV,AAC,OGG,FLAC,AIFF,Dolby Digital AC3,Dolby Digital Plus,DTS Digital Surround,Tag ID3,Dolby True HD (Passthrough),Dolby True HD (downmix)

[*]Kép: JPEG,BMP,PNG,GIF,TIFF

[*]Felirat: SRT,SUB,SMI,SSA,TXT(SRT),TXT

[/list]

Az O!Play HD2 kártyaolvasóval (CF/SD/MS/MS Duo/MMC), eSATA/USB kombó porttal, két darab USB 2.0-s és egy USB 3.0-ás csatlakozóval, valamint egy 10/100 Mbps-os Ethernet vezérlővel érkezik. A videó és audió kimenetek között egy kompozit és egy komponens kimenetet, egy HDMI 1.3-as videó kimenetet, valamint egy koaxiális és egy optikai audió kimenetet találunk. Az USB 3.0-s port a számítógéphez való csatlakoztatást segíti: ezen a porton keresztül hamar feltölthetjük tartalommal az O!Play-ben elhelyezett merevlemezt.

A 10W körüli fogyasztás mellett üzemelő gép FAT16/32, NTFS, HFS/HFS+ és EXT3 támogatással várja a merevlemezeket. Az újdonsághoz a gyártó a szokásos tápadaptert, a távirányítót és egy kompozit A/V kábelt mellékel, de a csomag részét képezi majd a gyors üzembehelyezési útmutató és a CD-n elhelyezett felhasználói kézikönyv is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward