NZXT H440 EnVyUs Edition: népszerű PC ház új köntösben

Az új modell alapok tekintetében megegyezik elődeivel, de új színeket és új előlapot kapott.

NZXT H440 EnVyUs Edition: népszerű PC ház új köntösben

Az NZXT kínálatának egyik legnépszerűbb tagja, a H440-es számítógépház már 2014 óta jelen van kereskedelmi forgalomban, azóta pedig többször is frissült, újabbnál újabb színekben tette elérhetővé gyártója, sőt, még Razer logóval feldíszített, zöld világítással ellátott példány is készült belőle.

Most egy újabb frissítésről számolhatunk be, amelynek keretén belül az NZXT és az eSportban tevékenykedő Team EnVyUs csapat együttműködésének köszönhetően egy új modell érkezett, ami a fekete mellett kék és fehér színű részeket is felvonultat, előlapján pedig az említett csapat logója díszeleg. Az újdonság neve H440 EnVyUs lett, megjelenésére pedig még ebben a hónapban számíthatunk.

Az alapokat ezúttal is a már jól ismert váz adja, ami acélból készült, de a termék ABS műanyag komponenseket is alkalmaz, festése pedig a korábbinál ellenállóbb a karcolásokkal szemben. A 220 milliméter széles, 513 milliméter magas és 480 milliméter mély számítógépház belsejében Mini-ITX, Micro-ATX vagy ATX formátumú alaplap kaphat helyet, a belső felépítés pedig a már jól ismert kétkamrás koncepciót követi: az üvegablakú oldallap felőli oldalon van az alaplap a bővítőkártyákkal, a tápegységet és az adattárolókat tartalmazó rekesz pedig a másik oldalról érhető el.

A kábelmenedzsmenttel kapcsolatos lehetőségek ezúttal is példásak, az adattárolókat pedig a szokásosnál több bővítőhely várja. 5,25 hüvelykes külső bővítőhely nincs, belül viszont 11 darab 3,5 hüvelykes és 8 darab 2,5 hüvelykes adattároló fér el. A 3,5 hüvelykes meghajtókat fogadó fiókokba szükség szerint 2,5 hüvelykes adattárolók is szerelhetőek, akár különböző kombinációkban is.

A bővítőkártyákat alap esetben 294 milliméternyi hely várja, de a HDD keret eltávolításával 428 milliméternyi helyhez juthatunk. Processzorhűtőből akár 180 milliméter magas példány is elfér, a tápegység pedig ATX formátumú lehet. A PCI bővítőhelyek szokás szerint ezúttal is szellőzővel ellátott kivitelben érkeznek.

A 10,6 kilogrammos számítógépház előlapja mögött 2 darab 140 milliméteres vagy 3 darab 120 milliméteres ventilátor fér el, ugyanez a tetőlapra is igaz. Hátul egy 120 vagy 140 milliméteres légkeverő számára van hely. Gyárilag az előlap mögött három darab 120 milliméteres FN V2 ventilátor található, a hátlapon pedig egy 140 milliméteres FN V2-es modell lapul. A ház természetesen most is tartalmaz egy 8 portos PWM Fan hubot.

Az előlap mögött, illetve a tápegység alatt egy-egy szűrő is jelen van, így a por nagy része házon kívül marad. Az előlapi portokat a tetőlapon helyezték el: ezek között két USB 3.0-s és két USB 2.0-s csatlakozó, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet található.

A két év jótállással érkező NZXT H440 EnVyUS Edition június közepétől válik elérhetővé, listaára pedig 139,99 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward