Nyolc új mobiltelefonnal rukkol elő a Sony Ericsson

A világ egyik vezető mobiltelefon gyártó cége, a Sony Ericsson kedden nyolc vadonatúj készülék modellt, továbbá egy laptopokhoz való nagy adatátviteli sebességre képes kártyatelefont dobott piacra

Nyolc új mobiltelefonnal rukkol elő a Sony Ericsson

A nyolc mobilkészülék közül kettő Cybershot kamerákkal ellátott kamera-mobil. További két modell inkább a zene-mobil kategóriába sorolható, amelyek a cég Walkman szériájának részei.

A Sony és a Telefon AB LM Ericsson (ERIC) egyesülésével létrejött Sony Ericsson cég szóvivője elmondta, hogy ezzel a Cybershot széria az új K810 és a K550 modellekkel bővül. Azt is megtudhattuk, hogy a szintén a Cybershot kategóriába tartozó K800-as kamera-mobilból eleddig több mint 4,5 millió darabot adott el az SE. A 3,2 megapixeles beépített kamerával ellátott K810 típusú mobiltelefon várhatóan a második negyedévben kerül az üzletek polcaira. Ezzel szemben a 2,0 megapixeles beépített kamerás K550 készülék már az év első negyedévében megjelenik az üzletekben.

A Walkman szériába tartozó, kifejezetten zene-mobilnak mondott új W880 és W610 készülék modelleket szintén az év első és második negyedében szállítják a forgalmazókhoz. Eddig több mint 20 millió darab zene-mobil adott el a Sony Ericsson.

Az új W880 a SE első ultra-vékony mobiltelefonja, amely mindössze 9,4 milliméter vastag. Az új 3G-s készüléket 3,2 megapixeles kamerával szerelték fel. A W610 készülék pedig 2,0 megapixeles beépített kamerával rendelkezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward