NVIDIA a netbookokról: Majd meglássuk

Óvatosan viszonyul az NVIDIA a netbookokhoz, és legalábbis a közeljövőben még nem áll szándékában belépni erre a piacra - mondták a cég illetékesei a Credit Suisse technológiai konferencia alkalmával.

NVIDIA a netbookokról: Majd meglássuk

Óvatosan viszonyul az NVIDIA a netbookokhoz, legalábbis a közeljövőben még nem áll szándékában belépni erre a piacra - mondták a cég illetékesei a Credit Suisse technológiai konferencia alkalmával.

Marv Burkett, az NVIDIA gazdasági vezérigazgatója elismerte ugyan, hogy minden további nélkül tudnának gyártani a minilaptopokhoz illő grafikai lapkákat és más hardvereket, de egyelőre arra várnak, hogy ez a fiatal piac jobban "kiforrjon", mielőtt ténylegesen belevetnék magukat.

Bár arra nem tértek ki konkrétan, hogy ha alkalmasnak találják majd a körülményeket, akkor miként is vetnék bele magukat, az tény, hogy a grafikán és a lapkakészleteken kívül túl sok más lehetőség nincs.

Mivel a legtöbb jelenlegi netbook Atom processzort és az ahhoz tartozó integrált Intel grafikát használ, amely sokszor túl lassú mind a HD filmekhez, mind pedig az újabb játékokhoz - mondta Michael Hara, az NVIDIA befektető-kapcsolati elnökhelyettese -, így például egy gyorsabb integrált grafikai egységgel, vagy teljes lapkakészlettel lehetne mit kezdeni (mivel az Atom maga sem egy erőlegény, ezért talán annyira nincs szüksége erősebb VGA-ra, de egy kevesebbet fogyasztó chipset mindenképpen jót tenne neki).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward