Nvidia 3D Vision Live: egy új weboldal a 3D technológiáért

Nvidia 3D Vision Live: egy új weboldal a 3D technológiáért

Az Nvidia illetékesei új módszert találtak arra, hogy még hatékonyabban népszerűsíthessék a 3D technológiát, valamint a vállalat 3D Vision platformját. A cég egy új weboldalt indított, amely 3D Vision Live névre hallgat és rengeteg információt tartalmaz a 3D technológiával, illetve a 3D Vision alrendszerrel kapcsolatban, amelyek segítségével a felhasználók könnyebben megérthetik a technológia működését, ha az esetleg még nem lenne teljesen világos.

A 3D Vision Live nem csak információforrásként, hanem 3D-s tartalmak lelőhelyeként is funkcionál. A weblap rengeteg 3D-s tartalmat bocsát a felhasználók rendelkezésére, kezdve a 3D-s videó klippektől a 3D-s filmbemutatókon át a rövid 3D-s videókon keresztül a sporttal kapcsolatos 3D-s felvételekig. A gyártó a weblap elindításával tulajdonképpen egy online közösséget szeretne létrehozni. A közösség és a weblap segítségével könnyedén megtalálhatóak lesznek a legjobb 3D-s alkalmazások és könnyedén beszerezhetőek a 3D-s tartalmak, így egyszerűen és gyorsan letesztelhetjük, hogy mire képes 3D támogatással ellátott rendszerünk. Igény esetén még 3D-s fotóalbumot is létrehozhatunk.

Ez utóbbihoz, vagyis a 3D támogatás kiaknázásához a sztereoszkópikus 3D támogatással ellátott videokártya mellett megfelelő, úgynevezett 3D ready monitor és/vagy televízió is kell, plusz egy, az adott megjelenítőhöz passzoló 3D-s szemüvegre szintén szükség van. A követelmények pontos listáját itt találjuk. Az online 3D-s tartalmak megtekintéséhez legalább 1 Mbps-os sávszélességet kínáló szélessávú internetkapcsolat kell, de 1080p-s tartalmak esetén már ajánlott 6 Mbps-os vagy gyorsabb internet hozzáférést használni - olvasható az új weboldalon. 

Az Nvidia 3D Vision Live portálja egyelőre csak béta verzióban érhető el, azaz a weblap és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások még tartalmazhatnak kisebb-nagyobb hibákat. Aki kíváncsi az új portálra, kattintson ide!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward