Novemberben érkezik az új AMD Catalyst Omega driver?

A friss kiadás számos játék esetében hozhat gyorsulást, emellett a stabilitást is javítja, sőt, néhány új szolgáltatást is bevezethet.

Novemberben érkezik az új AMD Catalyst Omega driver?

Az AMD legutóbb tavaly adott ki Catalyst Omega sorozatú drivert, így az év vége felé közeledve most már nagyon itt lenne az ideje egy friss változat bemutatásának. Hogy mi is az a Catalyst Omega driver? Egy speciális, Radeon grafikus processzorokhoz készített drivercsomag, ami jó esetben sok újítást is magával hoz, és rendelkezik WHQL aláírással is.

A 2014-es újítások listája

A 2014-es Catalyst Omega, amely első volt a sorban, rengeteg optimalizációval érkezett, így sok játék alatt biztosított gyorsulást. Ezen kívül új szolgáltatások is bemutatkoztak vele: elérhetővé vált a 4K Virtual Super Resolution és a TressFX 3.0, de az 5K-s kijelzők támogatása is bekerült a repertoárba, méghozzá néhány képminőség-javító megoldással együtt.

A 2015-ös Catalyst Omega driver várhatóan november folyamán, azaz a következő hónapban teszi tiszteletét a piacon, fedélzetén pedig számos játékhoz kapcsolódó optimalizációk, stabilitást javító frissítések, illetve új szolgáltatások is jelen leszek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward