November vége előtt érkezhet az új AMD VGA

A Tahiti LE GPU-t alkalmazó újdonságról több érdekes információ is megjelent.

November vége előtt érkezhet az új AMD VGA

Hamarosan érkezik az AMD legfrissebb, Tahiti LE alapú videokártyája

Az újdonság – ahogy az a korábbi pletykákból már kiderült – a Radeon HD 7870 GHz Edition és a Radeon HD 7950 között tátongó űr betöltésére szolgál majd. Az új videokártya elnevezésével kapcsolatban most már óvatosak a források: az első pletykák még Radeon HD 7870 Boost néven emlegették az újdonságot, majd később a Radeon HD 7890 nevet aggatták rá, most már azonban csak Tahiti LE GPU-val szerelt videokártyaként hivatkoznak rá.

Sajnos a friss jövevény várható tulajdonságairól ezúttal sem hull le a lepel, de néhány friss információt azért megoszthatunk vele kapcsolatban. Az már biztosnak tűnik, hogy a terméket a Radeon HD 7950 és a Radeon HD 7870 GHz Edition közé pozícionálja az AMD, valamint arra is fény derült már, hogy a friss videokártya nem AMD referencia dizájn köré épül, hanem a partnerek a Radeon HD 7900-as sorozat nyomtatott áramköri lapját felhasználva saját maguk készíthetik el azt.

A Tahiti LE GPU-val ellátott videokártya a jelek szerint egy limitált példányszámban forgalomba kerülő termék lesz, ami csak néhány kiválasztott országban válik elérhetővé. Az AMD legújabb Radeon HD sorozatú videokártyája a jelenlegi információk szerint november 27-én debütálhat. Reméljük, addig a most még hiányzó részletekről is lehull a lepel.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward