November 30-án jelenik meg a 3DMark 11!

November 30-án jelenik meg a 3DMark 11!

A Futuremark illetékesei ma bejelentették, hogy a várva várt DircetX11-es videokártya tesztelő program, azaz a 3DMark 11 november 30-án jelenik majd meg. A szoftverből háromféle kiadás készül: az egyik egy ingyenes, bárki által kipróbálható változat lesz, míg a másik kettő, azaz az Advanced és a Professional verziók sorrendben 19,95 dolláros és 995 dolláros ajánlott végfelhasználói áron lesznek elérhetőek. A fizetős szoftverekre már fogadják is az előrendeléseket.

Az új tesztalkalmazásban háromféle teszt profil (preset) közül választhatunk majd (Entry, Performance és Extreme). A hivatalos információk szerint a szoftver futtatásához Windows Vista vagy Windows 7 operációs rendszert futtató konfigurációra lesz szükség, amelyben legalább egy 1,8 GHz-es órajelen ketyegő kétmagos Intel vagy AMD processzornak, illetve legalább 1 GB-nyi rendszermemóriának és egy DirectX 11-es támogatással ellátott videó vezérlőnek kell lennie. A szoftver telepítéséhez 1,5 GB-nyi szabad adattároló kapacitásról is gondoskodniuk kell majd mindazoknak, akik ki szeretnék próbálni az újdonságot.

Az előrendeléssel és a szoftverrel kapcsolatban további információkhoz itt juthatnak az érdeklődők. A nagy várakozás közepette tekintsük meg a vállalat által kiadott legfrissebb 3DMark 11-es videót. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward