Shop menü

NOTHING EAR (STICK) – DIVATOS FÜLES JÓ LEHETŐSÉGEKKEL, DE ANC NÉLKÜL

A Nothing harmadik terméke hozza azt, amire számítani lehetett, csak éppen drágábban, mint amit korábban vártunk.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Nothing Ear (stick) – Divatos füles jó lehetőségekkel, de ANC nélkül

Nagy reményekkel indult a Nothing, de sajnos a vállalat harmadik terméke sem váltja meg a világot, sőt mi több, igazából inkább csak kiábrándíthat majd sokakat. Nem arról van szó, hogy az Ear (stick) ne lenne egy korrekt termék, minden bizonnyal az, de ahogy azt látni fogjuk, a vevőknek nagyon mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha meg akarják kaparintani, és összességében azért elég egyszerű a felépítése.

A harmadik Nothing termék egy olyan fülhallgató lett, ami nyílt hangrendszerű, egyáltalán nem rendelkezik szilikon harangos hangszigetelő egységgel. A formavilága abszolút az Ear (1)-et idézi, de az áttetsző burkolat alatt már más komponensek lapulnak. A legfontosabb itt az egyedileg tervezett 12,6 milliméteres hangszórót kiemelni, ami a cég szerint remek élményekhez fogja juttatni a hallgatóságot. Tiszta magasakról, kiemelkedő részletekről, „gyönyörű” egyensúlyról szól a sajtóanyag. Ennél többet csak a tesztek után tudunk majd meg a hangzásról.

Galéria megnyitása

Biztosított a Clear Voice technológia, ami azt jelenti, hogy a beépített mikrofonok arra fognak törekedni, hogy tényleg a lehető legtisztábban rögzítsék a felhasználó hangját, és prezentálják azt a másik fél számára. Intelligens algoritmus dolgozik azon, hogy a szélzaj ki legyen szűrve a beszédhangból, emellett pedig a hangos környező tömegnek a zaját is igyekszik majd felszámolni az Ear (stick). Videó felvételek készítésekor is lehet majd az újdonságot mikrofonként használni. Három mikrofon van oldalanként. Sajnos ANC viszont nincs, az aktív zajszűrésről le kell mondani.

Galéria megnyitása

Kiemelte a Nothing, hogy a lehető legjobb élvezeti érték akkor érhető el, ha a kapcsolat az eszközök között stabil, és éppen ezért itt a Bluetooth-os összeköttetés gyorsan és gördülékenyen fog menni. Van Fast Pair támogatás is. iOS és Android támogatás is biztosított, és van keresési funkció is, ha esetleg elhagyná az ember.

Galéria megnyitása

Arról nincs szó, hogy tudna két különböző forráshoz társulni, automatikus játékos móddal azonban szolgál, ilyenkor alacsonyabb késleltetésre fog törekedni, hogy ne legyen érezhető csúszás a hangban, ami a Bluetooth kapcsolatnál bizony megesik. A hozzá tartozó applikációban lehet EQ profilokat menteni, és itt vannak gyorsbeállítások is azoknak, akik nem akarnak ezzel szöszölni.

Galéria megnyitása

Az Ear (1) nagyon szép volt a maga nemében, és az Ear (stick) is abba az irányba indult el. Bár itt már nem annyira látványos az egész nyomtatott áramkör. A jobb és bal oldalakat most is piros és fehér pontok jelzik. A hordozó egy olyan kis tégely, amit a vállalat rendszerint egy rúzshoz hasonlít, és tényleg nem is sokkal nagyobb annál. Arról nem szólt a fáma, hogy a vizet és a port mennyire fogja bírni a kiegészítő, de bízunk abban, hogy ez nem azt jelenti, hogy vigyázni kell a nedvességgel, mert könnyen beázhat.

Galéria megnyitása

A Phone (1)-gyel társítva a fülhallgató jelezni fogja a különböző egységek töltöttségi szintjét, szóval látható, mennyi tartalék van még a hordozó tokban, és milyen energikus a jobb és bal fülhallgató. Egyébként túl sűrűn nem kell majd ezt csekkolni, mivel 7 órát bír egy feltöltéssel a készülék, ami mindenképpen egy remek eredmény, és összesen pedig 29 órányi zenehallgatásban lesz partnere a vásárlóknak. 10 perc töltéssel pedig 2 órányi használatra elegendő tartalékot szív magába, szóval ezen a téren sem érhető szó a ház elejét.

Galéria megnyitása

A Nothing Ear (stick) még annál is többe kerül, int amennyiért a vállalat néhány napja még a jobb képességű Ear (1)-es forgalmazta, ami mindenképpen lehangoló. Az újdonság 52 ezer forintba kerül a vállalattól közvetlenül előrendelve. Legalább a posta már ingyenes.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére