Nokia X2-02, a zenész kártyazsonglőr

A Nokia egy kicsit feltuningolt, olcsó készülékkel jelentkezett, az X2-02 számtalan ugyanis zenei képesség mellett még két SIM kártya kezelésére is alkalmas lesz.

Nokia X2-02, a zenész kártyazsonglőr

A Nokia egy kicsit feltuningolt, olcsó készülékkel jelentkezett: az X2-02 számtalan zenei képesség mellett még két SIM kártya kezelésére is alkalmas lesz. A második SIM egyszerűen kivehető lesz a telefon újraindítása nélkül, mivel az oldalán kapott helyet egy nyílás, ahol másodpercek alatt cserélhetjük a delikvenst. Rádiózásban sem rossz az új X2-es, mert beépített, dedikált FM antennát kapott, így képes fülhallgató csatlakoztatás nélkül is tökéletesen ellátni a feladatát, és akár rögzíti is az adást ha úgy akarjuk. A készülék belső memóriáját MicroSD kártya segítségével bővíthetjük (maximum 32GB-os példányt kezel).

Ezeket az (egyébként nem elhanyagolható) extrákat leszámítva viszont a Nokia X2-02 nem más, mint egy sokadik 2700 Classic apró csiszolásokkal. 2,2 colos kijelzőt kapott, ami 320 x 240 pixel megjelenítésére képes, a hátlapon 2 megapixeles fix fókuszos kamera pihen. Legfeljebb EDGE átviteli képességet tud, emellett még Bluetooth 2.1 található benne, ami adatkapcsolat kiépítésére lehet alkalmas. A 113 x 50 x 15 milliméteres és 71 grammos készülék egy 1020 mAh-es akkumulátort kapott, amire a két kártya és a sok zenei képesség igényt is tart majd, teljes kihasználtság mellett nem sokkal tud majd többet talpon maradni, mint egy belépőszintű okostelefon. Az ára nettó 60 euró körül alakul majd, hogy hozzánk mikor jut el, az egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward