Nokia N810 Internet Tablet

Bemutatta a Nokia az N810 Internet Tablet-et, amivel új szakaszába léptették a mobil internetes kommunikációt.

Nokia N810 Internet Tablet

Bemutatta a Nokia az N810 Internet Tablet-et, amivel új szakaszába léptették a mobil internetes kommunikációt. Gyakorlatilag bárhogyan csatlakozhatunk vele a nethez: a legközelebbi Wi-Fi hotspoton keresztül éppúgy, ahogy Bluetooth-os mobilunk közvetítésével is. Lebonyolíthatunk vele internetes telefonbeszélgetéseket, megnézhetjük a postafiókunkat vagy bármilyen más oldalnál regisztrált fiókunkat, megnézhetjük a YouTube legújabb videóit, vagy írhatunk a blogunkba is az érintőképernyő alól előcsúsztatható billentyűzet segítségével. A beépített műhold-navigációs rendszereinek és térképeinek köszönhetően pedig már el se tévedhetünk.

Természetesen zenéket is lejátszik, ha kívánjuk, és teszi ezt akár 45 órán át is; ha élünk a 10GB-os memóriakártyás bővítés lehetőségével, úgy akár 7.500 számot is eltárolhatunk rajta. A képernyője ebben a kategóriában kimondottan nagynak számít (4,13 colos), valamint éles és széles is (800x480-as felbontás) - miközben még mindig elfér az ember tenyerében.

Emellett a felhasználói felülete is maximálisan személyre szabható és számos olyan újdonsággal is rendelkezik, mint amilyen például a Mozilla alapú, Ajax-szal és Adobe flash 9-el is ellátott böngésző, a Bluetooth headset támogatás, valamint a fejlett audio és videó funkciók.

Várhatóan november közepétől kezdik szállítani, az árát pedig 479 dollárra (kb. 84.480 Ft) lehet becsülni - bár ebben az összegben a különböző adók még nincsenek benne.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward