Nokia: 4G 2010-re

Már jövőre, az elsők között dobhat piacra a Nokia Long a Term Evolution (LTE) szabványra épülő 4G-s mobilokat - erősítette meg James Harper marketingmenedzser, valamint említést tett arról is, hogy laptopokra és más hasonló eszközökre is szándékukban áll elhozni a gyorsabb mobilhálózatot (amely jelenleg 60Mbps-en teljesít valós körülmények közt végzett teszteken).

Nokia: 4G 2010-re

Már jövőre, az elsők között dobhat piacra a Nokia Long a Term Evolution (LTE) szabványra épülő 4G-s mobilokat - erősítette meg James Harper marketingmenedzser, valamint említést tett arról is, hogy laptopokba és más hasonló eszközöbre is szándékukban áll elhozni a gyorsabb mobilhálózatot (amely jelenleg 60Mbps-en teljesít valós körülmények közt végzett teszteken).

Azt azonban már nem tette egyértelművé, hogy amikor laptopokról beszél, azalatt a cég tervezett kínálatbővítését is érti-e, vagy egyszerűen csak arra kívánt-e utalni, hogy már meglévő eszközökhöz kínálnak majd külső modemeket.

Az LTE kezdeti terjesztésének szakaszát mindenesetre 2013-ra tervezik lezárni, hogy eztán már a globális lefedettség kiépítésére helyezhessék a hangsúlyt, és már a középkategóriás mobilokat is beemelhessék a kiváltságosak körébe. Ezzel együtt szándékukban áll lendületet adni a netes hívásoknak is, de mindez igen hosszú munka lesz: 2020-nál előbbre nem is nagyon tervezik a befejeztét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward