Nexus élmény immáron HTC One csomagolásban is

Az különleges megoldás a D11 konferencián került elő az Android szenior alelnökének interjúja során.

Nexus élmény immáron HTC One csomagolásban is

A HTC One egy rendkívüli készülék lett, amennyiben a masina egészét tekintjük. Az elképesztően jól sikerült kialakítás és az innovatív képességek sora önmagában is kivívta a tesztelők elismerését. A letisztultság jegyében "faragott" unibody fémház a HTC Sense 5 egyszerűségével párosítva pedig szinte tökéletes összképet alkot.

Most viszont a HTC úgy döntött, hogy egy egészen más helyzetben is kipróbálná magát, valamint a HTC One hardverét. A vállalat hamarosan áruba fogja bocsátani a zászlóshajójának, mondhatni szűz változatát. A "Nexus" felhasználói élményt nyújtó okostelefon a várakozások szerint azoknak lesz vonzó alternatíva, akik jobban szeretik uralni a rendszerüket, és maguknak állítanák össze a szükséges applikációkat is. Az elgondolás nem egyedi, az első ilyen mobil a Samsung Galaxy S4 Google Edition, amelyet a keresőóriás a Google I/O fejlesztői konferencián leplezett le.

A módosított szoftveres oldallal rendelkező One-t a Google munkatársa, Sundar Pichai húzta elő a zsebéből az All Things Digital rendezvényén adott interjúja során. A D11-en bemutatott gépezet GSM hálózatokon működik, de csak az Egyesült Államokban lesz megvásárolható egyelőre. A kártyafüggetlen HTC One hasonlóan a Developer Editionhöz nyitott bootloaderrel kerül majd be a kínálatba.

A speciális összeállítás a Google Play Store rendszeréből lesz megvásárolható június 26-ától. A különlegesség árazásakor bizony nem egy pénztárcabarát összeget szabtak ki, 600 dollárt fognak érte elkérni, de valamivel még így is olcsóbban hozzáférhető, mint a Samsung megoldása, amely 650 dollárt kóstál ugyanilyen formán. Ráadásul ez már 32 GB-os kivitel, míg a Galaxy S4 esetében csak 16 GB-ot kapunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward