Netes bankváltás

Netes bankváltás

A pénzügyi szolgáltatásokkal 11 éve foglalkozó Bankkártya.hu munkatársai létrehoztak egy olyan portált, amely segít a lakossági bankszámlák és az ezekhez kapcsolódó kártyák kondícióinak feltérképezésében. A látogatók a kötelező gépjármű-felelősség biztosításoknál (kgfb) megszokott módon hasonlíthatják össze és listázhatják az igényeiknek megfelelő bankszolgáltatásokat, és a legjobb szolgáltatás kiválasztása után a szerződött hitelintézetekkel el is indíthatják a bankváltást. A kgfb-nél megszokottal ellentétben mindez nem intézhető kizárólag karosszékből, hiszen a pénzmosás elleni jogszabályok miatt a banknak minden új ügyfélkapcsolatkor legalább egyszer kötelező személyesen is beazonosítania az ügyfelét. A portál szerkesztői azonban azt ígérik, hogy a bankváltás így mégis kényelmesebb lesz, hiszen a bank munkatársai hívják fel az ügyfelet és minden részletet előre tisztáznak.

A honlap azoknak is választ ad pár perc alatt, akik nem kívánnak bankot váltani, csak szeretnének bankon belül a legjobb számlacsomagra rátalálni anélkül, hogy elmélyednének a bankok hirdetményeiben. A portál más tekintetben is kínál újdonságot. Minden regisztrált ügyfél díjmentesen folyamatos tájékoztatást kap ugyanis az általa figyelni kívánt bank-, bankszámla- vagy bankkártya-szolgáltatás díjainak változásáról. Az úgynevezett díjváltozás-figyelő szolgáltatás segítségével nemcsak a meglévő termékek díjváltozása, hanem - a megfigyelt kategóriákban - az új piaci termékek megjelenése is követhető.

A portál választéka hamarosan a lakossági jelzáloghitelek összehasonlíthatóságával bővül, amire szintén kérhető majd díjváltozás-figyelés.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward