Négymagos Opteron az AMD-től

Tegnap jelentette be az Opteron processzor megjelenését az AMD, amely így nem csak az első legyártott négymagos címét viselheti, de egyben a jelenlegi legfejlettebb processzornak is tekinthető.

Négymagos Opteron az AMD-től

Tegnap jelentette be az Opteron processzor megjelenését az AMD, amely így nem csak az első legyártott négymagos címét viselheti, de egyben a jelenlegi legfejlettebb processzornak is tekinthető. Ezt a remekművet kezdettől fogva a legnagyobb adatközpontok, AMD-alapú szerverek számára fejlesztették, hogy világszerte megfelelhessenek az egyre drasztikusabban fokozódó teljesítmény-per-watt elvárásoknak. Az AMD forradalmian új, Direct Connect Architektúrájával ellátott négymagos processzora ráadásul számos olyan rendkívüli fejlesztést is magában foglal, amelyek már messze nem csak a számítási sebességről szólnak.

Számosat e fejlesztések közül épp a jelenlegi üzleti világ elvárásai inspiráltak - így például az egész számos és a lebegőpontos teljesítmény 50 százalékos növelését az energiahatékonyság megtartása mellett, a javított virtualizációs teljesítményt és a felhasználóközpontú megközelítés nyújtotta befektetésvédelmet, ami változatlan energia- és hőmérsékleti határok között teszi lehetővé a kétmagosról négymagosra való átállást, ezzel is gondoskodva az infrastruktúra-költségek alacsonyan tartásáról.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward