Négy újjáalkotott Veriton az Acer-től

Négy felújított Veriton osztályú üzleti gépet mutatott be a gyártó, amelyeknek jelszava a hosszú élettartam és a könnyű hozzáférés - és amint az látható, nem is csak a levegőbe beszélnek.

Négy újjáalkotott Veriton az Acer-től

Négy felújított Veriton osztályú üzleti gépet mutatott be a gyártó, amelyeknek jelszava a hosszú élettartam és a könnyű hozzáférés - és amint az látható, nem is csak a levegőbe beszélnek.

Az előbbit szolgálja például az a tény, hogy mind a négy modellnél sokat javítottak a gépek belső "légkondiján" és általános hűtésén, míg az utóbbit könnyen eltávolítható és visszahelyezhető előlappal, valamint általában véve a lehető legkönnyebb szerelhetőségre való törekvéssel igyekeztek megvalósítani. Ezzel együtt alaposan "kitakarították" a gépek belsejét is, elrendezték a kábeleket, hozzáférhetőbbé téve így a tápegységet, a PCI-kártyát és a merevlemezt is.

Egyes modellek állíthatók és fektethetők is, míg másokat egy-egy konkrét pozícióra terveztek. Az olyan, gyakrabban használt csatlakozókat, mint amilyen például a hangszóróé, a mikrofoné és az USB-k, a ház tetejére helyezték, szintén a könnyű hozzáférés zászlaja alatt. Mindegyik modellt ellátták továbbá a One-Button Recovery (OBR)-funkciójukkal is, amely egy gombnyomásra visszaállítja a gyári alapbeállításokat - vagy a legutóbbi biztonsági mentés állapotát -, amennyiben ez bármilyen okból szükségessé válna.

Alapmodellként talán a Veriton M265-ED2220C-t említhetnénk, amely 2,4GHz-es, kétmagos Pentiummal, 2GB RAM-mal, 160GB SATA merevlemezzel, valamint előtelepített Vista Business-szel érkezik - bár rendelkezésre áll az XP Downgrade opció is. Felszerelték továbbá Labelflash-es DVD-íróval, egy-egy PCI Express 2.0 x1 és x16 csatlakozóval, valamint két PCI v2.3-al is. Ennek az ára $419-nál kezdődik.

Ennél kissé drágább ($499) az M265-BE1400C, amely egy lassabb, 2GHz-es, kétmagos Celeront kapott. Egyéb tekintetben megegyeznek a képességei az előbbivel, azzal az egy kivétellel, hogy egy 19 hüvelykes LCD is tartozik hozzá.

Valahol a kettő között ($439) pedig ott van az M421G-ED5000C is, amely leginkább csak abban különbözik a társaitól, hogy 2,6GHz-es AMD Athlon X2-est kapott, hozzá való AMD 780G alaplappal és ATI Radeon HD 3200 grafikai lapkakészlettel.

A legerőteljesebb azonban vitathatatlanul az M670G-UQ9400C, amely a maga 2,66GHz-es Core 2 Quad-jával és 3GB RAM-jával az összes többit übereli. Grafika tereé 512MB-os ATI Radeon HD 4350 Pro-val büszkélkedhet, merevlemezből pedig 320GB-ossal. Ehhez mért természetesen az ára is: $899-tól kapható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward