Négy új ASUS alaplap, mind-mind Trinity APU egységekhez

Az ASUS lerántotta a leplet Socket FM2-es processzorfoglalattal ellátott alaplapjairól.

Négy új ASUS alaplap, mind-mind Trinity APU egységekhez

A gyártó négy friss terméket mutatott be, amelyek mind az AMD legfejlettebb, A85X típusú Fusion Controller Hub-ja köré épülnek, azaz felszereltségükre nem lehet panasz. Mind a négy alaplapnál digitális tápellátást alkalmaztak a vállalat mérnökei, így a rendszer stabil, energiahatékony működése garantált.

A deszkák szolgáltatások és felszereltség tekintetében eltérnek egymástól, így pontos tulajdonságaikat ezúttal is

táblázatba foglaltuk a könnyebb áttekinthetőség érdekében. Íme:

A négy új alaplap közül csak a F2A85-V PRO modell érkezik ATX formátummal, a másik három termék micro-ATX formátum köré épül.

Különlegesség, hogy az alaplapok mindegyikéhez jár az USB BIOS Flashback szolgáltatás, amely egy rendkívül hatékony kényelmi funkció. BIOS frissítése esetén csak annyit kell tennünk, hogy az adott USB-s adattároló gyökérkönyvtárába kicsomagoljuk a BIOS fájlt, majd az USB-s eszköz csatlakoztatása után megnyomjuk az alaplapon a dedikált USB BIOS Flashback gombot és a BIOS frissítés folyamata már el is indul. A funkció akkor is működik, ha a rendszerben éppen nincs se központi egység, se rendszermemória.

A négy újdonság közül az egyik alaplapon, az F2A85-V Pro modellen a DirectKey funkcióban rejlő lehetőségek is kiaknázhatóak: a dedikált Direct Key gomb megnyomása után a rendszer automatikusan a BIOS-ba repít minket, így nincs szükség a „Del” gomb folyamatos nyomkodására.

Az új alaplapokhoz a Remote GO! szolgáltatás is jár, amellyel könnyedén streamelhetünk különböző tartalmakat asztali számítógépünkről DLNA támogatással ellátott eszközeinkre. A PC és a mobil eszközök között a különböző tartalmak továbbítására is van lehetőség, így igazán hasznos szolgáltatásról van szó.

Az új ASUS alaplapok hamarosan az üzletek polcain is megjelennek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward