Ne vesszen el semmi az iPod-ról se!

Ne vesszen el semmi az iPod-ról se!

Ingyenesen letölthető az iCloner próbaverziója, amellyel biztonsági másolatot készíthetünk iPod-on tárolt zenéinkről, videóinkról vagy képgyűjteményünkről.

A legtöbb iPod-felhasználó idővel igen változatos és átfogó zenei-, videó- és képgyűjteményeket állít össze a készülékén -- így igen súlyos veszteség is érné őket, ha a készülék váratlanul tönkremenne, elveszne, vagy ellopnák. Az iCloner épp az ilyen sokkoló élmények megelőzésére hivatott -- segítségével ugyanis iPod-unk teljes tartalmát célzottan biztonságba helyezhetjük. Az iTunes alapvetően csak a számítógépen tárolt zenei-, videó- és képgyűjtemények rendszerezését szolgálja, valamint elvégzi a szinkronizálást az iPod-dal -- ám ennek megvannak a hátrányai is: ha a gépünkről vesznek el bizonyos fájlok, akkor a szinkronizálás keretében a program az iPod-ról is törölni fogja azokat.

"Legyen bár szó akár az egyéni lemezgyűjteményünk fáradságosan digitalizált változatairól, akár az Internetről drága pénzért vett dalokról, vagy akár számtalan más forrásból összegyűjtött ritka darabokról, az értéküket csakis az ismeri igazán, aki szereti őket és akinek fontosak -- és aki igencsak sajnálná, ha kárba vesznének. Éppen ezért kell ezekről az adatokról rendszeresen biztonsági másolatokat készíteni -- és éppen ezért fejlesztettük ki az iCloner-t" -- mondta Marcus Goertz.

A program kezelése is rendkívül egyszerű; amint au iPod-ot csatlakoztatjuk a számítógéphez, máris sor kerül a biztonsági másolat létrehozására. Bekapcsolhatunk egy tömörítő eljárást is, ami akár a felére is csökkentheti az archivált adatok méretét. Ugyanilyen könnyen, egyetlen paranccsal elvégezhető a fájlok visszahelyezése is az iPod-ra. Így hát, bármilyen adathiba is éri kedvenc fájljainkat, mindössze néhány kattintással máris könnyedén helyreállíthatjuk az eredeti állapotot.

Az iCloner valamennyi jelenleg kapható iPod-modellel kompatibilis és 14 napig ingyenesen kipróbálható. A teljes, korlátlanul felhasználható változat 14,90 Euro ellenében kapható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward