Napokon belül indul a Lenovo ThinkPad T430u szállítása

A január folyamán bemutatott, augusztusra várt Lenovo ThinkPad T430u ultrabook hamarosan kereskedelmi fogalomba kerül.

Napokon belül indul a Lenovo ThinkPad T430u szállítása

A január folyamán bemutatott, augusztusra várt Lenovo ThinkPad T430u ultrabook sok csúszás után végre hamarosan kereskedelmi fogalomba kerül.

A Lenovo kecses, alumínium házzal érkező ultrabookja feltűnt a gyártó saját webáruházában (azóta leszedték az oldalt, így valószínűleg idő előtt aktiválta valaki), ahol az olvasható, hogy a termék szállítása november 11-én megkezdődik. Az új noteszgéppel kapcsolatban az említett webáruház már minden szükséges információt megoszt a nagyérdeművel, így már az újdonság várható alapára is tudható.

A 14 colos képátlójú, LED-es háttérvilágítást alkalmazó LCD kijelző a legnépszerűbbnek minősülő 1366 x 768 pixeles natív felbontást kínálja. Az előtelepített Windows 7 Home Premium vagy Windows 8 operációs rendszerrel ellátott újdonság belsejében választásunktól függően Core i3-as, illetve Core i5-ös sorozatú processzor teljesíthet szolgálatot, méghozzá 4 GB-nyi rendszermemória társaságában. Az adatok tárolását maximum 500 GB-os merevlemezre vagy 128 GB-os SSD meghajtóra bízhatjuk. A videó vezérlő szerepét az adott mobil Intel processzorban lapuló HD Graphics IGP-re, illetve akár Nvidia GeForce GT 620M típusú mobil videokártyára is oszthatjuk.

A videó kimenetek között HDMI és DisplayPort csatlakozó egyaránt jelen van, USB 3.0-s portokból pedig rögtön kettőt kapunk. A friss ultrabook tartalmaz még Gigabites Ethernet portot, 802.11 b/g/n típusú WiFi adaptert és 720p-s beépített webkamerát, valamint memóriakártya-olvasót is. A termékhez tartozó akkumulátor egyetlen töltéssel akár hétórányi üzemidőt is kínálhat.

A Lenovo ThinkPad T430u 740 dolláros alapáron lesz elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward