Napelemes asztali számítógép a Lenovo-tól

A Lenovo a héten jelentette be ThinkCentre A61e ultra kis méretű asztali számítógépét, ami a környezetkímélés jegyében jött a világra.

Napelemes asztali számítógép a Lenovo-tól

A Lenovo a héten jelentette be ThinkCentre A61e ultra kis méretű asztali számítógépét, ami a környezetkímélés jegyében jött a világra.

Az új ThinkCentre megkapta a Green Electronics Council EPEAT Arany fokozatát a hatékonysága és a környezetkímélő anyagok felhasználása miatt, ugyanis a Lenovo legújabb számítógépe 90 százalékban újrahasznosított anyagot tartalmaz. Emellett még a csomagolása is ilyen mértékben újrahasznosított anyagból készült.

A Lenovo a ThinkCentre A61e-t energiagazdaságos, 45 watt teljesítményű AMD-processzorokkal látja el. Ez lehet egymagos AMD Sempron, avagy kétmagos Athlon 64 X2, amiket ultra kis méretű számítógépekbe is be lehet szerelni. A maximálisan környezetkímélő hatás elérése érdekében lehet választani napelem panelt a számítógép működtetésére a Lenovo-tól.

"Az energiahatékonyság fokozásának a fontossága és a környezettudatosság a mindennapi életünk minden területét elérte a villanykörtétől a hibrid autóig. A Lenovo is a környezetbarát, hatékony technológiák alkalmazása mellett kötelezi el magát, és a ThinkCentre A61e az egyik ilyen termékünk." - mondta Peter Schrady a Lenovo Emerging Products Business egységének alelnöke és menedzsere.

A ThinkCentre A61e rendszert egy 85 százalékos hatásfokú tápegység működteti. A Lenovo állítása szerint az energiahatékony processzorok és a 85 százalékos hatásfokú tápegységek használatával egy évben átlagosan 20 dollárt lehet spórolni a villanyszámlán. Az új ThinkCentre a jövő hónapban várható a boltok polcára.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward