Nagyon elegáns Z97-es alaplapot készített az MSI

A fekete-fehér dizájn egészen jól áll az új alaplapnak, amely egyébként felszereltség tekintetében sem lesz rossz, sőt.

Nagyon elegáns Z97-es alaplapot készített az MSI

Az MSI egy egyszerű dizájnnal rendelkező, minden különösebb sallangtól mentes Z97-es alaplapot készített, ami ennek ellenére elegánsra sikeredett és összességében a felszereltségére sem lehet panasz, hiszen minden megtalálható rajta, amire egy modern PC-t építő átlagfelhasználónak vagy játékosnak szüksége lehet.

A Z97 SLI Krait Edition névre hallgató alaplap koromfekete nyomtatott áramköri lapra támaszkodik, és csatlakozói, illetve bővítőhelyei között is dominál a fekete szín. A kontraszt és az elegáns megjelenés érdekében egyes bővítőhelyek fehérek, és a hűtőbordák is kaptak némi fehér motívumot, így a végeredmény összességében meglehetősen elegánsra sikeredett.

Az LGA-1150-es processzorfoglalattal ellátott, Z97 Express lapkakészletre támaszkodó Z97 SLI Krait Edition összesen négy darab DDR3-as memóriafoglalatot rejt, bővítőhelyei között pedig két PCI Express 3.0 x16-os slot, három PCI Express 2.0 x1-es csatoló, valamint két PCI slot sorakozik. A fedélzeten összesen hat darab SATA 6 Gbps-os port foglal helyet, de ezek közül négy a két darab SATA Express port részét képezi – ettől függetlenül igény esetén normál SATA 6 Gbps-os portként is használhatóak. A kínálatból szerencsére a jóval komolyabb jövő előtt álló M.2-es bővítőhely sem hiányzik.

Az újdonság 7.1 csatornás audió vezérlővel, Gigabites Ethernet porttal, valamint D-Sub és HDMI videó kimenetekkel kerülhet az üzletek polcaira. Az egyelőre nem derült ki, hogy az MSI Z97 SLI Krait Edition alaplapja pontosan mikor jelenik meg kereskedelmi forgalomban, valamint az is rejtély, mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward