Nagyon drága lesz az In Win motoros panelekkel ellátott háza

A H Tower oldallapjait és alaplaptálcáját is szervomotorok mozgatják, a ház belsejében pedig rettentően sok hely várja a csúcskategóriás alkatrészeket.

Nagyon drága lesz az In Win motoros panelekkel ellátott háza

Az In Win H Tower névre keresztelt számítógépházát először tavaly nyáron, a Computex 2015 alkalmával csodálhattuk meg, igaz, akkor még nem lehetett róla túl sokat tudni, de legérdekesebb funkciója már akkor is működött. Az E-ATX formátumú alaplapokat is fogadó számítógépház oldallapjait szervomotorok által meghajtott mechanika tudja kinyitni és becsukni, így a hardverkomponensekhez „gombnyomásra” hozzáférhetünk, sőt, a könnyebb szerelhetőség érdekében még az alaplaptálcát tartalmazó rész is vízszintes állapotba fordul.

Annak érdekében, hogy a lenyíló panelek ne tegyenek kárt a körülöttük elhelyezett tárgyakban, lézerdiódák által kivetített vonalak jelölik, mekkora távolságot kell hagyni a ház környezetében, ha baleset nélkül akarunk gyönyörködni a műsorban.

A kellően tágas belsővel büszkélkedő, szálcsiszolt alumínium panelekkel ellátott, kétségtelenül rettentően igényes In Win H Tower működését az alábbi videó mutatja be.

A fentiekben látott úri huncutság remekül mutat a videón, és valószínűleg élőben is sem lehet rossz, viszont az árcédulán szereplő összeg alapján ez az élmény csak keveseknek adatik majd meg. Az In Win különlegessége 2399,99 dollárba kerül, kereskedelmi forgalomban pedig a következő hónaptól kezdve lesz elérhető. Az újdonság fekete-ezüst és fekete-piros kivitelben jelenik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward