Nagyobb tárhelyet szállít a Moto X Pure Edition

A Motorola büszkesége immár 64 GB-os kivitelben is megvásárolható.

Nagyobb tárhelyet szállít a Moto X Pure Edition

A Motorola Moto X második generációja a tavalyi év egyik legszemrevalóbb okostelefonja lett, de mindent összevetve azért nem hibátlan a felsőkategóriás hardvert szállító készülék. A Moto X legnagyobb hiányossága a sovány telep mellett, hogy relatíve szűkös tárkapacitással szolgál.

Az eszköz utólag nem bővíthető, vagyis nem rendelkezik memóriakártya olvasóval, így aztán be kell érnie az érdeklődőknek mindössze 16 vagy 32 GB tárhellyel. Ez utóbbi ugyan már nem lenne olyan vészesen kevés, viszont figyelembe kell venni, hogy itt egy olyan csúcsgépről beszélünk most, ami a főkamerájával akár 4K-s videók rögzítésére is képes lehet. Szóval egyebek mellett elég masszív multimédiás tartalommal operálhat, ami végeredményben hatalmas tárhelyigényt jelent. A legtöbb konkurense vagy rendelkezik microSD slottal, vagy pedig sokkal nagyobb, akár 128 GB-os konfigurációban is elérhető. Valószínűleg akadtak olyan érdeklődők, akik a limitált kapacitást látva inkább más okostelefon után néztek.

Ezen a problémán segít most valamelyest a Pure Edition jelzővel illetett Moto X. Az új modellt már gyárilag kétszer akkora, 64 GB-os háttértárral vértezték fel a Motorola szakemberei. Ezt leszámítva a specifikációjában semmilyen egyéb változás nem fedezhető fel. Az újdonság egyelőre kizárólag kártyafüggetlen kivitelben érhető el.

A megnövelt tárkapacitással szolgáló Motorola Moto X Pure Edition kereken 600 dolláros árcédulával került be a vállalat kínálatába. Ez mintegy 100 dolláros felárat jelent a 32 GB-tal rendelkező modellhez viszonyítva, ami egyáltalán nem elhanyagolható összeg, de biztosan lesznek olyanok, akik kifizetik ezt a költséget az extra helyért. Ha valaki fa vagy bőr hátlappal tart rá igényt, az egy kicsit még tovább növeli az árát, ezek az opciók ugyanis 25 dollárt kóstálnak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward