Nagyméretű, TV tuneres monitor a Samsungtól

Bemutatta legújabb 27 hüvelykes, TV tunerrel is ellátott monitorát a Samsung, a SyncMaster P2770HD-t. Jelenleg ez a legnagyobb tuneres készülékük, amely egyben 1080p-s felbontásra is képes. A kép-a-képben lehetőségei révén pedig akár egyszerre is használható gépezéshez és tévézéshez.

Nagyméretű, TV tuneres monitor a Samsungtól

Bemutatta legújabb 27 hüvelykes, TV tunerrel is ellátott monitorát a Samsung, a SyncMaster P2770HD-t. Jelenleg ez a legnagyobb tuneres készülékük, amely egyben 1080p-s felbontásra is képes. A kép-a-képben lehetőségei révén pedig akár egyszerre is használható gépezéshez és tévézéshez (végre megtört a jég).

Ami a további számokat illeti, fényesség tekintetében 300cd/m2-rel bír, a válaszideje 5ms-os, a kontrasztaránya pedig 50.000:1. Rendelkezik továbbá két beépített 3W-os hangszóróval is, amelyek Dolby Digital Plus mellett SRS TruSurround HD 5.1-es hangformátumot is támogatnak.

Nem sajnálták róla a csatlakozókat sem, mindenféle bemenet megtalálható rajta, ami csak kell: HDMI, DVI-D, VGA, optikai audio, komponens video és audio, valamint kompozit audio. Van persze antenna-csatlakozó is.

Elsőként természetesen Koreában lesz majd kapható, 477$-nak megfelelő értékben. A nemzetközi változat egy kicsit még várat magára, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, valamivel drágább is lesz (viszont remélhetőleg MPEG4-es, mint a kistestvére a 2370HD).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward