Nagy bejelentésre készül a HTC

A taiwani vállalat még az MWC előtt bemutathatja a HTC M7-et, amiről hónapok óta keringenek a pletykák.

Nagy bejelentésre készül a HTC

A HTC még a Mobile World Congress (MWC) előtt szeretné felhívni a szakmai világ figyelmét egy új készülékre, és a meghívó alapján valami nagyra számíthatunk.

A HTC tervei pontosan nem ismertek, de minden forrás arra utal, hogy a HTC M7 kerülhet leleplezésre a kijelölt napon. Ez a masina valószínűleg egy FullHD felbontású megjelenítővel rendelkezik majd, ami a 4,7 hüvelykes képátlóval társítva 468 PPI-s pixelsűrűséget eredményezhet. A magas felbontás mellé elkél az erő is, ennek megfelelően a belbecs is kiemelkedőnek ígérkezik, mivel több pletyka is a Tegra 4-et hozta szóba az M7-tel kapcsolatban. Az operációs rendszer szerepét ha minden igaz, az Android 4.2 tölti majd be, amin már a Sense UI 5.0 felhasználói felület köszöntheti a felhasználókat.

Kémfotókon az M7

Az eseményt két helyen fogják tartani egymással párhuzamosan február 19-én, egy keddi napon. Az egyik konferencia Európában, Londonban zajlik majd, míg a másik a már "megszokott" New York-i helyszínen kerül megszervezésre. A rendezvények itthoni idő szerint 16 órakor vehetik kezdetüket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward