Nagy bejelentésre készül a HMD Global

Nagy bejelentésre készül a HMD Global

A HMD Global a jelek szerint még ebben az évben három okostelefont szeretne bemutatni. A vállalat kapcsán pontosan nem lehet tudni, hogy milyen új Nokiákkal készül, de jóformán mindenki izgalmas szerkezetekre számít.

A finnek bejelentették, hogy december 5-én egy bemutatót fognak tartani, aminek Dubai ad majd otthont. A HMD Global az „Expect More”, vagyis „Számíts többre” címkével illeti az eseményt, és ebből sokan arra következtetnek, hogy új lehetőségeket nyújtó mobil/mobilok is terítékre kerülnek. A vállalat semmilyen plusz információt nem árult el a rendezvénnyel kapcsolatosan, viszont a meghívó jelleggel készített kép azt mindenképpen előre vetíti, hogy legalább három készülékről biztosan szó lesz. A renderelt ábrán azt még ki lehet venni, hogy kettő az újdonságok közül garantáltan rendelkezik bemetszéssel a megjelenítőjének a felső részén, és a trió összes tagjának fémből készül a kerete.

Galéria megnyitása

Leginkább a Nokia 9 megjelenésére számítanak az érdeklődők, de abból kiindulva, hogy erre már több mint egy éve várnak az emberek, talán nem felétlenül érdemes nagyon belelovalni magunkat ebbe. De persze minden esély megvan arra, hogy a kamerákban bővelkedő csúcsmodell is terítékre kerüljön. Felmerült még a Nokia 8 és a Nokia 8 Sirocco számára utódot állító Nokia 8.1 megjelenése is, ami a pletykák szerint talán nem a Snapdragon 845-tel, hanem csak a Snapdragon 710 platformmal lesz felvértezve, de így is remek lehetőségeket biztosíthat megfelelő tempó mellett. És arra is sokan számítanak, hogy befut a Nokia 2.1 Plus, ami a Nokia 2.1 helyét vehetné át a kínálatban az Android (Go edition) operációs rendszerrel a fedélzetén, és az 5,5 colosnál még nagyobb méretben.

A HMD Global idén a csúcskategóriában szinte egyáltalán nem rúgott labdába, szóval érthető, hogy sokan várnak olyan újdonságra, ami végre a zászlóshajók körében bizonyíthatna. Kíváncsiak vagyunk, hogy a finn alakulat is ugyanígy gondolkodik-e.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap