Multiplatform- tartalmakra erősít a Telekom

Multiplatform- tartalmakra erősít a Telekom

Új szolgáltatásokkal bővül a Magyar Telekom és az Origo "zöld" csatornája: az OzoneNetwork teljes műsorfolyama mától a televíziós és az internetes adás mellett elérhető a mobiltévérendszereken is.

Az OzoneNetwork jelenleg közel egymillió háztartásban mintegy 2,5 millió néző számára érhető el, a T-Home iptv-szolgáltatás nézettségi adatai szerint a csatorna a tematikus adók között a negyedik helyért versenyez a Spektrum csatornával. A most bejelentett újításokkal együtt az OzoneNetwork műsorait a társaság iptv-előfizetői utólag is ingyenesen érhetik el.

A televízió-szolgáltatás a Magyar Telekom három képernyős stratégiájának legdinamikusabb elemévé vált azután, hogy a társaság tavaly októberben bejelentette multiplatform-alapú csatornáinak indítását - mondta a Magyar Telekom stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese. Pataki Róbert emlékeztetett arra, hogy a távközlési vállalat már tavaly is jelentős mértékben növelte részesedését a magyarországi televíziós műsorterjesztési piacon, ahol a Magyar Telekom jelenleg a második legnagyobb szolgáltatónak számít.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward