Műbőrbe és hölgyeknek szánt színekbe bújt mobilok a Samsungtól

A La Fleur széria tovább bővül, és a Samsung útnak indítja a Black Edition jelzővel ellátott S4 modelleket is.

Műbőrbe és hölgyeknek szánt színekbe bújt mobilok a Samsungtól

A Samsungnál az elmúlt időszakban egyre több olyan okostelefon bukkan fel, ami a dizájnerek munkájának köszönhetően újult meg. Most is összesen öt olyan ismerős mobillal kell foglalkoznunk, amelyek a következő hetekben fognak befutni úgy, hogy új ruhát öltöttek magukra.

Samsung Galaxy S4 Black Edition

A felhozatal tagjai közül hárman a La Fleur szériába fognak besorolni, ketten pedig az újonnan leleplezett Black Edition sorozat szerepvállalói lesznek. A hölgyeknek szánt La Fleur minta minden bizonnyal már sokaknak ismerős lesz, így a bemutatást kezdjük az újdonsággal. Mindenekelőtt lássuk, mit is jelent a Black Edition jelző. Ezek az eszközök természetesen feketében tetszelegnek, azonban itt egy egyszerű festésnél sokkal többről van szó. A Black Edition modellek esetében dobták a megszokott anyaghasználatot, és a hátlapot szintetikus bőrrel vonták be. Igen, éppen úgy, ahogy például a nagyra nőtt Galaxy Note 3-nál.

Samsung Galaxy S4 mini Black Edition

A Samsung az uralkodása végéhez közeledő Galaxy S4-et, és ennek a kistestvérét, a Galaxy S4 minit bélyegezte meg a Black Edition utótaggal. Valószínűleg arra számítanak, hogy a minőségibb hátlappal néhány olyan potenciális ügyfelet is sikerül meggyőzniük, akiket eddig az olcsó hatást keltő – ám egyébként egészen minőségi polikarbonát – hátlap tántorított el a vásárlástól. A színfalak mögött, Black Edition ide vagy oda, ugyanazt találjuk majd. A Galaxy S4-nél a Magyarországon is forgalmazott I9505 típusjelzéssel ellátott gépre esett a Samsung választása, így az 5 colos Full HD kijelző mellett egy Snapdragon 600 lapkával lesz dolgunk, és a működéshez szükséges energiát pedig egy 2600 mAh-s telep szolgáltatja. A Galaxy S4 Black Edition variáns ára Oroszországban 660 dollár körül alakul, míg a szintén változatlan képességeket felvonultató Galaxy S4 miniért cserébe 460 dollárt kell majd leszurkolni. Tehát lesz némi felára (kb. 60 dollár) a fekete műbőr bevonatnak. Az új telefonok még ebben a hónapban megvásárolhatóak lesznek, akárcsak az új La Fleur modellek.

Samsung Galaxy Core

A La Fleur szériában már néhány napja köszönthettük a Galaxy S4-et, ám a felhozatal most még több izgalmas taggal bővült. Ezúttal az alacsonyabb árszabás mellett versenybe induló okostelefonok kaptak nőiesebb külsőt. A Samsung virágmintája a Galaxy Core, a Galaxy Trend és a Galaxy Fame Lite készülékeket borította be elölről és hátulról egyaránt, ahogy azt már megszokhattuk. A trióból kettő a Galaxy S4 esetében látott színvilágot fogja megkapni, míg a harmadik a Fame Lite személyében fehér alappal és rózsaszín mintával szolgál a jövendőbeli tulajdonosának.

Samsung Galaxy Trend

A mobiltelefonok belső változáson most sem estek át, mindössze extra háttérképek kerültek rájuk. Itt komolyabb felárral sem kell majd számolni a vásárláskor. A Galaxy Core, Trend és Fame Lite La Fleur Oroszországban kezdi a karrierjét, és a hónap végéig (illetve jobb esetben még a Valentin-napot megelőzően) több régióban is megvásárolható lesz.

Samsung Galaxy Fame Lite

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward