MSI Windbox III: ventilátormentes, Core 2 Duo alapú rendszer

Az MSI egy új, passzív hűtéssel ellátott konfigurációval jelentkezik, amely rendkívül vékony házban kap helyet és ventilátormentes felépítésének köszönhetően teljesen csendben végzi a dolgát.

MSI Windbox III: ventilátormentes, Core 2 Duo alapú rendszer

Az MSI egy új, passzív hűtéssel ellátott konfigurációval jelentkezik, amely rendkívül vékony házban kapott helyet és ventilátormentes felépítésének köszönhetően teljesen csendben végzi a dolgát.

A WindBOX III (M5-9A35) névre keresztelt újdonság alacsony energiafelhasználás mellett üzemel, de mégsem Intel Atom processzorra, hanem annál jóval ütőképesebb Core 2 Duo központi egységre támaszkodik. A processzor - amelynek egyelőre pontos típusa nem ismert de valamelyik CULV lehet - egy Intel GS45-ös északi hídból és ICH9M déli hídból álló lapkakészlet köré épülő alaplapban kap majd helyet. A rendszer 3D teljesítménye versenyképes lesz az adott kategória megoldásaival szemben, sőt, még a Full HD videók lejátszásakor sem jön majd zavarba. A DirectX 10-es, Shader Model 4.0-s és Intel Clear Video Technology támogatásokkal ellátott Intel GMA 4500MHD típusú videó vezérlő hardveres gyorsítást nyújt az AVC (H.264), VC1 és MPEG2-es videók lejátszásakor. Az MSI újdonsága hat darab USB 2.0-s porttal, két darab COM porttal, valamint DVI, VGA és HDMI kimenetekkel érkezik, amelyek közül egyszerre kettőt használhatunk két külön megjelenítő működtetéséhez. A WindBOX III belsejében két mini-PCIe slot is található, sőt, a gyártó a szerkezetet még 802.11 b/g/n WiFI és Bluetooth támogatással is ellátta.

A WindBOX III háza VESA rögzítő keretekkel is kompatibilis, így a kis szerkezetet könnyedén felcsavarozhatjuk egy monitor vagy egy televízió hátuljára, amennyiben az adott készülék is rendelkezik szabványos furatokkal. A rendszer a hírek szerint memória és HDD nélkül érkezik majd, így az üzleti- és átlagfelhasználók könnyedén felszerelhetik a rendszert az általuk kiválasztott memória modulokkal és merevlemezzel vagy SSD-vel a teljes csend érdekében. A WindBOX III rövidesen forgalomba kerül, árával kapcsolatban azonban egyelőre nem érkeztek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward