MSI noteszgép az AMD legújabb processzorával

MSI noteszgép az AMD legújabb processzorával

A Gigabyte műhelyében már korábban elkészült egy Brazos platform köré épülő mini-ITX alaplap, amelyen E-350-es Zacate processzor teljesít szolgálatot, ám most egy noteszgépről is lehullott a lepel, ami szintén E-350 alapokon nyugszik, de már nem a Gigabyte, hanem az MSI műhelyében készült. A szóban forgó noteszgép az MSI Classic sorozatában kap helyet és a CR650-es nevet viseli.

A Zacate kódnévvel ellátott APU (Accelerated Processing Unit) két darab x86 Bobcat processzormagot tartalmaz, amelyek 1,6 GHz-es órajelen ketyegnek. A processzor tokozásán belül egy Radeon HD 6310-es videó vezérlő is helyet kapott, ami 80 stream processzorral és 500 MHz-es magórajellel áll a felhasználók rendelkezésére. A videó vezérlő egy 15,6 hüvelykes képátlójú kijelzőhöz csatlakozik, amelynek natív felbontása egyelőre nem ismert, de a gyakorlat szerint ehhez a képátlóhoz általában 1366 x 768 pixeles felbontás szokott tartozni. A Zacate APU-val ellátott Brazos platform 18W-os TDP mellett üzemel és a korábbi tesztek szerint teljesítmény tekintetében sincs oka szégyenkezésre. Az optimális fogyasztásért és az akkumulátoridő hatékony felhasználásért az ECO technológia felel majd.

Az MSI friss noteszgépe fekete Color Film Print borítással érkezik, amely megvédi a terméket a karcoktól és a kosztól. Az érdekesnek ígérkező notebook egy HD videók rögzítésére és továbbítására is alkalmas HD Webkamerát is tartalmaz majd, és várhatóan valamikor 2011 elején kerülhet a boltok polcaira. A január elején megrendezésre kerülő CES (Consumer Electronics Show) keretein belül jó eséllyel ez a termék is feltűnhet, így specifikációival kapcsolatban remélhetőleg további részletek is fény derül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward