MSI GX403: a legjobb 14 colos gamer notebook?

Bemutatta legújabb üdvöskéjét, a GX403-as, játékokra kihegyezett laptopot az MSI, amely pár apró, de azért lényegesnek mondható fejlesztést vezet be az elődjéhez képest.

MSI GX403: a legjobb 14 colos gamer notebook?

Bemutatta legújabb üdvöskéjét, a GX403-as, játékokra kihegyezett laptopját az MSI, amely pár apró, de azért lényegesnek mondható fejlesztést vezet be az elődjéhez képest (GX400).

A kijelző továbbra is 14 hüvelykes (1280*800), ám a grafikáért már egy 256MB-os GeForce GT 130M felel. Ez nem egy gigászi előrelépés, de azért erősebb az eddig használt 9600M-nél (hála órajeleinek, egyébként ugyanúgy 32 shader processzorral rendelkezik). Ezzel együtt felemelték a merevlemez-kapacitás felső korlátját is, az eddigi 320GB-ról fél terára.

Processzorból továbbra is a Core2Duo processzorok közül válogathatunk, memóriából pedig 4GB-ra vitték fel a felső határt. Nem hiányozhat belőle természetesen az 1,3 megapixeles webkamera és a WiFi sem - opcionálisan pedig még akár Blu-ray lejátszóval is rendelhető. Van továbbá HDMI-kimenet és Turbo üzemmód (túlpörgetés gombnyomásra) - bár ezek már az elődjében is adottak voltak.

Megjelenés és ár természetesen itt sincs - láthatólag egyre kevésbé divat megadni ilyen infókat az újdonságokról -, így ez is "majd lesz", "valamennyiért".

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward