MSI GeForce GTX 560 SE OC: gyári tuning, egyedi hűtés

Az MSI kínálatában egy új, gyárilag megemelt órajelekkel, egyedi nyomtatott áramköri lappal és egyedi videokártya hűtővel ellátott megoldás jelent meg, amely GeForce GTX 560 SE alapokon nyugszik.

MSI GeForce GTX 560 SE OC: gyári tuning, egyedi hűtés

Az MSI kínálatában egy új, gyárilag megemelt órajelekkel, egyedi nyomtatott áramköri lappal és egyedi videokártya hűtővel ellátott megoldás jelent meg, amely GeForce GTX 560 SE alapokon nyugszik.

A vállalat legfrissebb videokártyája az N560GTX-SE-M2D1GD5/OC termékkódot kapta. A friss jövevény hasonló dizájn köré épül, mint az MSI első GeForce GTX 560 SE videokártyája, ám vele ellentétben már nem referencia, hanem némileg megemelt órajaleken ketyeg.

Az új videokártyán ezúttal is GF114-es típusú, 40 nm-es gyártástechnológiával készülő GPU foglal helyet, amely 288 CUDA maggal és 192-bites adatsínnel rendelkezik. A GPU a referencia modellekkel ellentétben már nem 736 MHz-en, hanem 750 MHz-en ketyeg, a CUDA magok órajele így 1472 MHz-ről 1500 MHz-re nőtt. Az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória esetében a mérnökök maradtak a referenciával megegyező 3828 MHz-es effektív órajelnél.

A videokártya hűtéséről egy hőcsövekre, alumínium hűtőbordákra és két nagyméretű darab ventilátorra támaszkodó megoldás gondoskodik, ami hatékonyabban látja el feladatát, mint az Nvidia referencia videokártya hűtői.

Az MSI két darab DVI és egy HDMI videó kimenettel ellátott újdonsága hamarosan az üzletek polcaira kerülhet, ára pedig 200 dollár alatt fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward