MSI GeForce GTX 550 Ti, költséghatékony felépítéssel

Az MSI kínálatában egy új, költséghatékony felépítéssel rendelkező GeForce GTX 550 Ti videokártya jelent meg.

MSI GeForce GTX 550 Ti, költséghatékony felépítéssel

A gyártó GeForce GTX 550 Ti modelljének legújabb, költséghatékony kiadása segít majd abban, hogy az MSI ár tekintetében még versenyképesebb lehessen riválisaival szemben.

Magán az új videokártyán hasonló hűtést találunk, mint amilyet a referencia modelleknél már megismerhettünk, ám a hűtő alatt már van némi változás, a PCB lett költséghatékonyabb. A Military Class II komponenseket alkalmazó videokártya GF116-os GPU-ja ezúttal is 192 CUDA magot kínál, a GPU és az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória között pedig most is 192-bites adatsín teremt kapcsolatot. A GPU 900 MHZ-en, a CUDA magok 1800 MHz-en, a memóriachipek pedig 3,8 GHz-es effektív órajelen ketyegnek – ezek az értékek megegyeznek a GeForce GTX 550 Ti referencia órajeleivel. A friss videokártya TDP-je 105W-os értéket képvisel.

Az új nyomtatott áramköri lapnak köszönhetően lehetőség nyílt a videó kimenetek átrendezésére is, így a két darab dual-link DVI port és a mini-HDMI kimenet helyett az új modellen egy D-Sub, egy dual-link DVI, valamint egy normál méretű HDMI 1.4a csatlakozót találunk.

A legfrissebb hírek szerint az MSI újdonságának szállítása már megkezdődött, így a friss videokártyával hamarosan találkozhatunk az üzletek polcain. A termék a 150 dollár körüli árkategóriában száll majd harcba a rivális megoldásokkal szemben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward