MSI Creator 400M: hangszigetelt számítógépház munkaállomásokhoz (is)

A Creator 400M a munkaállomások mellett a gamer konfigurációkat is szélesre tárt karokkal várja.

MSI Creator 400M: hangszigetelt számítógépház munkaállomásokhoz (is)

Az MSI ezúttal főként a munkaállomás-építők számára kínálja legújabb számítógépházát, a Creator 400M-et, amely ezzel együtt természetesen akár játékosok számára is vonzó lehet. Mivel a munkaállomások esetén is fontos, hogy a rendszer ne csak nagy teljesítményt nyújtson, de lehetőleg halkan is működjön, hiszen nem mindegy, mennyire megterhelő a munka során jelentkező zajhatás, így a tervezők zajszigetelt paneleket használtak (előlap, tetőlap, jobb oldallap), az oldalsó üvegablak pedig különleges dizájnnal készült.

Galéria megnyitása

Az edzett üvegből készített laminált üvegablak, amely 5,38 milliméter vastag, kategóriáján belül iparági elsőségnek minősül, ugyanis egy 3 milliméteres és egy 2 milliméteres rétegből áll, amelyek közé 0,38 milliméteres filmréteget helyeztek – ez a megoldás segít a zaj további szűrésében. A ház megtervezésénél fontos szempont volt, hogy könnyedén és kényelmesen bővíthető legyen, a dizájn kialakításánál pedig még az aranymetszést is segítségül hívták.

Galéria megnyitása

A kész termék egy 550 milliméter hosszú, 503 milliméter magas és 235 milliméter széles számítógépház lett, amely matt fekete festéssel érkezik, előlapi ajtaja mögött pedig még egy 5,25 hüvelykes külső bővítőhely is megbújik, ami manapság rendszerint hiánycikk az új számítógépházak szegmensében. A ház belsejében akár E-ATX formátumú alaplap is elfér.

Galéria megnyitása

A bővítőkártyák maximum 450 milliméternyi hellyel gazdálkodhatnak, processzorhűtőből maximum 180 milliméter magas fér el, belül a klasszikus kétkamrás dizájnt láthatjuk viszont. Az alsó kamrában két darab 3,5 hüvelykes megható fér el a két fiókban, de az alaplaptálca hátuljára is szerelhetünk adattárolókat, de itt már csak 2,5 hüvelykes példányok számára van hely. A tápegység az alsó kamra hátsó részére kerülhet és maximum 180 milliméter hosszú lehet – a könnyebb kábelmenedzsment érdekében jó ötlet lehet a moduláris kábelezéssel ellátott példányok alkalmazása.

Galéria megnyitása

A szellőzésről természetesen szintén gondoskodtak, így az előlap mögé három darab 140 milliméteres ventilátor fér el, gyárilag kettőt kapunk is. A ház hátuljára egy 140 milliméteres légkeverőt helyeztek el. Amennyiben folyadékhűtő rendszer beszerelése a cél, a ház előlapja mögé maximum 360 milliméteres hőleadó radiátor fér el. A kritikus pontokra természetesen kivehető szűrők kerültek.

Galéria megnyitása

A Creator 400M előlapi portjai között, amelyek a tetőlapon helyezkednek el, két darab USB 3.2 Type-A, egy USB 3.2 Type-C, valamint két darab USB 2.0-s port sorakozik, természetesen a szokásos audió csatlakozók mellett. Arról egyelőre nincs hír, hogy az új számítógépház pontosan mikor kerül forgalomba, valamint várható  ajánlott végfelhasználói árát is homály fedi jelenleg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap