MSI alaplapok Sound Blaster Cinema technológiával

A friss alaplapok először a hamarosan induló CeBIT 2013 alkalmával mutatkoznak be.

MSI alaplapok Sound Blaster Cinema technológiával

Az MSI örömmel jelentette be, hogy következő generációs alaplapjainál már a Sound Blaster Cinema audió technológiát alkalmazza majd, ami sokak számára lehet jó hír - főként a gamerek profitálhatnak majd az üdvözlendő újításból.

A Sound Blaster Cinema audió technológiának, illetve a hozzá tartozó szoftvercsomagnak köszönhetően a játékosok a korábbinál jobb térhangzásra számíthatnak. A játékok hangeffektjei szebben, élethűbben szólalnak majd meg, a kényelmes és eredményes játékról pedig több technológia is gondoskodni fog.

A hosszabb csaták alkalmával jól fog jönni a Smart Volume hangvezérlés, amely egyenletes hangszintet biztosít. A térhangzás, illetve a Crystalizer funkció jóvoltából az ellenfelek pozíciója hatékonyabban érzékelhető, így gyorsabban lehet reagálni az éppen aktuális helyzetre. A Dialog Plus technológia a lehető legtisztább párbeszédért felel majd, a Bass technológiának köszönhetően pedig az alacsonyfrekvenciás hangok is erőteljesebben, tisztábban szólalnak meg.

Az új, Sound Blaster Cinema audió technológiával és szoftvercsomaggal felvértezett MSI alaplapok a március ötödike és kilencedike között megrendezésre kerülő CeBIT 2013 alkalmával mutatkoznak be a nagyközönség előtt. Az esemény helyszíne most is a Németországban található Hannover lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward