Motorola Droid Turbo – az Egyesült Államokon kívül is

A Motorola új sztárja más néven, de változatlan képességekkel lesz elérhető a hazáján kívül.

Motorola Droid Turbo – az Egyesült Államokon kívül is

A Motorola nemrég lerántotta a leplet a legújabb csúcsmodelljéről, ami azonnal sokak elismerését vívta ki. A Droid Turbo kapcsán az érdeklődők maximum azt kifogásolhatták, hogy a készülék kizárólag az Egyesült Államokban kerül majd a boltok polcaira. Nos, mostanra megváltozott a helyzet.

A gyártó bejelentette, hogy ugyan más néven, de változatlan formában, szélesebb körben is elérhető lesz a lenyűgöző képességekkel rendelkező okostelefon. A Droid termékcsalád tagjaként debütáló eszköz a Moto szériában folytatja a karrierjét, és már hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a Maxx jelzővel lesz illetve. Ez üdvözlendő lépés a Motorola részéről, a vállalat ugyanis hírhedt arról, sok kiváló mobilját kizárólag az Egyesült Államokban bocsátja forgalomba. Az nem derült ki, hogy ebben az esetben minek köszönhető a fordulat – talán a máris Lenovós felvásárlás első pozitív hatásáról beszülhetünk. Remélhetőleg nem egyedi esetről lesz szó, és a jövőben egyre többször döntenek majd úgy a Motorolánál, hogy a Droid mobiloknak szélesebb körben is meg kell adni az érvényesülés lehetőségét.

A Moto Maxx mindössze egyetlen változáson esett át, módosították a készülék hálózati egysége által támogatott frekvenciasávokat. Minden más vonása maradt úgy, ahogy a Droid Turbo esetében megismerhette a nagyközönség. Az egyik, ha nem a legjobb csúcsmodell szinte minden tekintetben kiemelkedően szerepel. Az készülék felülete kompakt, nem helypazarló, pedig különálló kezelőszervei vannak az 5,2 hüvelykes kijelző alatt. A gép megjelenítője lenyűgözően részletes képet biztosít a 2560 x 1440 képpont révén, a Super AMOLED technológia miatt pedig minden más tekintetben is jól szerepel. A Quad HD felbontás mozgásba lendítéséről egy 2,7 GHz-es Qualcomm Snapdragon 805 lapka gondoskodik. A készülék főkamerája sem hétköznapi, mivel 21 megapixeles állóképek, illetve 4K-s videófelvételek rögzíthetőek vele, és villámgyorsan fókuszál a kívánt témára. Egy kicsit talán vaskos az eszköz, de a kialakítása miatt ezt nem annyira érezteti a használat során, mivel belesimul a felhasználó tenyerébe. És bizony nem véletlenül vastagabb a versenytársaknál, a hátlapja mögött ugyanis egy gigantikus, 3900 mAh-s akkumulátor lapul, ami hosszú üzemidőt biztosít neki. Maga a hátoldala is érdekes, ez ugyanis egy speciális ötvözetből van, ami „ballisztikus nejlonból” és DuPont kevlárból áll. Ennek eredményeként kívülről rendkívül strapabíró, míg a belseje ötször merevebb az acélnál, így fokozottan véd.

A Motorola Moto Maxx először Brazíliába látogat el, ott november 8-ától lesz kapható. Később, de még szintén novemberben debütál Mexikóban, és ebben a hónapban Latin-Amerika más részein is a boltok polcaira fog kerülni. Arról egyelőre nem esett szó, hogy Európába mikor juthat el az okostelefon hivatalosan, de remélhetőleg erre sem kell már sokat várni. A legfrissebb értesüléseink szerint Mexikóban 660 dollárért lehet majd megvásárolni, ami ugyan egy kicsit magasabb az amerikai árnál, de még így is kedvezőnek számít a specifikációja fényében. Brazíliából viszont ennél sokkal kedvezőtlenebb hírek érkeztek, ott állítólag nem kevesebb mint 875 dollárnak megfelelő összeget kérnek majd érte.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward