Mostantól visszacsatlakozhatunk az Apex: Legends meccsekbe

Mostantól visszacsatlakozhatunk az Apex: Legends meccsekbe

Megkezdődött az 5. szezon és a játékosok rá is ugrottak, hogy kipróbálják. Ahogyan lenni szokott, az első pár órában a játék nem muzsikált túl jól, elég sok probléma merült fel, volt, akinek a pálya nem töltött be, nem volt képes karaktert választani vagy rossz rangot mutatott a rendszer. Azóta viszont egyre stabilabbak a dolgok.

A helyzet viszont az, hogy sokféleképpen megszakadhat egy játék. Elmegy az internet vagy az áram, esetleg a szerver dobja ki a játékost, mind-mind olyan probléma, amivel a csapatot cserben lehet hagyni. Az Apex: Legends viszont végre megkapta a visszacsatlakozás lehetőségét, vagyis, ha a játékos nem menün keresztül lép ki, hanem valamilyen nem várt jelenség folyamán, akkor amikor ismét elindítja a játékot, ott folytatja, ahol abbahagyta, legalábbis amíg még él a karaktere vagy a csapattársai fel tudják szedni. A visszacsatlakozásra egy bizonyos időkeret van megadva.

A Kings Canyon kéthetes exkluzív keresési listát kap, így addig nem lehet máshol portyázni. A pálya rendesen átalakult és megjelentek a Charge tornyok, amiket, ha aktiválunk, akkor a közelben lévők ultimate képességei azonnal feltöltődnek. Végezetül pedig Loba megkapta a saját kis videóját, amiben a képességein és a tudásán van a hangsúly.

Láthatjuk a teleportációs karperecét működés közben, illetve a fekete piac boltot, amivel a közelben lévő tárgyakat képes egy közös raktárba tenni, amiből kettőt ki is választhatunk magunknak. Loba szeme ráadásul nagyon jó és messziről kiszúrja az értékes tárgyakat.

Az Apex: Legends szezon 5-ről már korábban is írtunk például itt is. A hivatalos blogposzt itt található, a Kings Canyon átalakulásáról pedig itt olvashatsz bővebben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap