Most az is jól jár, aki drágán vett GT200-ast?

Most az is jól jár, aki drágán vett GT200-ast?

Az Nvidia nemrégiben jelentette be a GT200-as videokártyák árainak csökkentését, így azok a felhasználók, akik elsők között vettek  új, GTX 260-as vagy GTX-280-as modellt, most szinte egészen biztosan szomorúak, ugyanis jelentősen többet fizettek a kártyákért mint azok, akik a hirtelen árcsökkentés után fogják beszerezni az újdonságokat.

Az XFX és az EVGA, akik az Nvidia hűséges partnerei, teljes mértékben átérzik a vásárlók szomorú helyzetét, így kompenzálni szeretnék azokat, akik rosszul jártak az árcsökkentések miatt. Az XFX Kanadában és az Amerikai Egyesült Államok területén indított akciója keretében minden vásárló visszakap a kártya árából maximum 120 dollárt (attól függ, hogy GTX-260-as vagy GTX-280-as modellről van-e szó), persze csak akkor, ha igazolni tudja, hogy kártyáját 2008. június 16. és 2008. július 11. között vásárolta.

Az EVGA akciójának lényege hasonló, ám itt már több lehetőség közül lehet választani. A gyártó kezdeményezésével abban az esetben élhet a vásárló, ha GTX-260-as vagy GTX-280-as videokártyáját 2008. június 16. és 2008. július 7. között vásárolta, természetesen ebben az esetben is kell a vásárlás tényét igazoló számla. A GTX-260-as tulajok 60 dollár készpénzt, vagy 75 dollár értékű utalványt kapnak vissza; az utalványt újabb EVGA kártya vásárlásakor használhatják fel. A GTX-280-as kártyával rendelkező felhasználók 125 dollár készpénzt vagy 150 dollár értékű EVGA utalványt igényelhetnek.

A két gyártó ötlete rendkívül figyelemre méltó, de kár, hogy az európaiak megint rosszabbul járnak, itt ugyanis egyelőre nincs hír arról, hogy hasonló kezdeményezésre készülne bármelyik vállalat. Reméljük, hogy ez hamarosan megváltozik...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward