Moduláris A-DATA tápegységek, jó hatásfokkal

Az A-DATA bemutatta HM sorozatú tápegységeit, amelyek között 550W-os, 650W-os, 750W-os, 850W-os és 1200W-os modelleket találunk. A játékosok, a nagyteljesítményű rendszerek üzemeltetői és a tuning mesterek számára készített tápegység újdonságok 82% körüli hatásfok mellett dolgoznak, így kiérdemelték a 80 Plus Bronze minősítést, de emellett még az Nvidia SLI jóváhagyását is megkapták, azaz fokozottan ajánlottak SLI rendszerek építéséhez.

Moduláris A-DATA tápegységek, jó hatásfokkal

Az A-DATA bemutatta HM sorozatú tápegységeit, amelyek között 550W-os, 650W-os, 750W-os, 850W-os és 1200W-os modelleket találunk. A játékosok, a nagyteljesítményű rendszerek üzemeltetői és a tuningmesterek számára készített tápegységek 82% körüli hatásfok mellett dolgoznak, így kiérdemelték a 80 Plus Bronze minősítést, de emellett még az Nvidia SLI jóváhagyását is megkapták.

Az új tápegységek megfelelnek az ATX 12V v2.2-es és v2.3-as, valamint az EPX 12V v2.92-es szabványok kitételeinek és ahogy az már a címből is kiderült, moduláris felépítéssel rendelkeznek. A moduláris felépítés annyit tesz, hogy a rendszer számára szükségtelen tápkábeleket egyszerűen lecsatolhatjuk a tápegységről, így elkerülhető a kábeldzsungel kialakulása. A friss modellek mindegyike 100000 üzemórán át képes meghibásodás nélkül helytállni és mindannyian dupla golyóscsapágyazással ellátott hűtőventilátort tartalmaznak. A ventilátor különlegessége, hogy nem csak, hogy képes a terhelés alapján változtatni a fordulatszámát, de a beépített ledeknek köszönhetően a tápegység terhelésének fokáról is képet ad: amennyiben a zöld ledek világítanak, akkor a terhelés alacsony, ha a ventilátor kékben pompázik, akkor a terhelés átlagos mértékű, ám ha a piros ledek lépnek működésbe, akkor maximális terhelés mellett üzemel a tápegység.

A minőségi, japán kondenzátorokkal ellátott újdonságok közül az 1200W-os modell két darab +12V-os tápággal érkezik, míg a többi egység esetében egyetlen +12V-os ág áll rendelkezésre. A termékek pontos specifikációit a fenti táblázat tartalmazza. A tápkábelek pontos számáról a gyátó oldalán találunk információt: az egyes modelleknél egy elég nehezen értelmezhető táblázat mutatja meg, hogy milyen tápcsatlakozókkal ellátott kábelekkel érkeznek (1200W, 850W, 750W, 650W, 550W).

Az A-Data újdonságai három év garanciával kerülnek forgalomba és szállításuk már meg is kezdődött. A termékek ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nem érkeztek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward