Mobil külső HDD akkumulátorral, WiFi adapterrel

A Seagate egy rendhagyó külső merevlemezt mutatott be, amely két szempontból is rendhagyó megoldásnak minősül. A mobil felhasználókat megcélzó termék beépített akkumulátorral érkezik, amely egyetlen töltés hatására 25 órás üzemidőt kínál a külső merevlemez számára, ezzel együtt vezeték nélküli kapcsolatot is biztosít, így kábelek használata nélkül másolhatunk adatokat a merevlemezről a noteszgépre vagy tábla PC-re, illetve az adott konfigurációról a merevlemezre is.

Mobil külső HDD akkumulátorral, WiFi adapterrel

A Seagate egy új külső merevlemezt mutatott be, amely két szempontból is rendhagyó megoldásnak minősül. A mobil felhasználókat megcélzó termék beépített akkumulátorral érkezik, amely egyetlen töltés hatására 25 órás üzemidőt kínál merevlemez számára, ezzel együtt pedig vezeték nélküli kapcsolatot is biztosít, így kábelek használata nélkül másolhatunk adatokat a merevlemezről a noteszgépre, okostelefonra vagy tábla PC-re, illetve az adott konfigurációról a merevlemezre is.

A GoFlex Satellite névvel ellátott hordozható külső merevlemez 500 GB-os adattároló kapacitással érkezik és kifejezetten jó választás lehet a kisebb tárterülettel rendelkező tábla PC tulajdonosoknak. Az 500 GB-os mobil külső merevlemez esetében az egyetlen akkumulátortöltéssel elérhető 25 órás üzemidő készenléti állapottal együtt értendő, amennyiben azonban folyamatosan használjuk a terméket, úgy az akkumulátor maximum 5 órán át  tudja üzemeltetni a kis adattárolót.

Akkor sem kell kétségbeesnünk ha lemerült az akkumulátor, vagy keveselljük a sebességet, mert a kis merevlemezen USB3.0-s port is van, amivel gond nélkül használhatjuk PC-vel és Mac-kel (szinkronizációs szoftver is jár hozzá). A mobil külső merevlemezen tárolt tartalmakat - filmek, fotók, zenék, stb... - könnyedén elérhetjük egy egyszerű webböngésző segítségével, de iPad esetén akár az ingyenesen elérhető, kifejezetten iPad-re optimalizált alkalmazást is használhatjuk a cél érdekében. A GoFlex Satellite a gyártó állítása szerint egyidejűleg akár 3 iPad-re, vagy 3 egyéb készülékre is képes tartalmakat streamelni.

Az ötletes, akkumulátorral, WiFi adapterrel és USB 3.0-s porttal is ellátott 500 GB-os mobil külső HDD a vállalat tervei szerint július folyamán jelenhet meg kereskedelmi forgalomban. A három év garanciával érkező termék néhol már előrendelhető, ajánlott végfelhasználói ára pedig 199,99 dollár magasságában helyezkedik el.

Az újdonsággal kapcsolatban további információk itt találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward