Mobil Kaveri APU-k lapulnak a HP legújabb noteszgépeiben

A PRO sorozatú mobil Kaveri APU egységekkel ellátott EliteBook 700-as sorozat tagjai az üzleti felhasználókat veszik célba. 

Mobil Kaveri APU-k lapulnak a HP legújabb noteszgépeiben

Az AMD mobil Kaveri APU egységei csak a héten rajtoltak el hivatalosan, a HP azonban már be is jelentette első olyan noteszgépeit, amelyekben a mobil Kaveri APU család PRO sorozatú modelljei teljesítenek szolgálatot.

Az Elite 700-as sorozatú noteszgépek az üzleti felhasználókat veszik célba, és összesen hárman vannak. A mobil Kaveri APU egységekre támaszkodó újdonságok közül a 12,5 hüvelykes példány az EliteBook 725-ös, a 14 hüvelykes változat az EliteBook 745-ös, a 15,6 hüvelykes kiadás pedig az EliteBook 755-ös típusjelzést kapta.

Az új noteszgépek meglehetősen karcsúak, hála az új APU egységeknek, amelyek modelltől függően 17 wattos vagy 19 wattos TDP-vel rendelkeznek. Az új noteszgépek opcionálisan akár érintőkijelzővel is kaphatóak, sőt, bármelyik példányhoz kérhető 1920 x 1080 pixeles felbontású LCD kijelző is, ami ugyancsak opcionális tétel. Az EliteBook 745 és 755 esetében akár 1600 x 900 pixeles natív felbontás mellett üzemelő kijelzőt is választhatunk. Adattárolás és operációs rendszerek tekintetében szintén több opció áll rendelkezésre, csak úgy, mint vezeték nélküli helyi, illetve mobil szélessávú kommunikáció terén.

Az EliteBook 700-as sorozat tagjai még júniusban elérhetővé válnak kereskedelmi forgalomban. A termékek legfontosabb tulajdonságait az alábbi táblázat foglalja össze:

Az EliteBook 725, 745 és 755 sorrendben 799, 739, illetve 749 dolláros alapáron válik elérhetővé, azaz a legkisebb modell lesz a legdrágább.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward