Miniatűr videó digitalizáló egység

A Leadtek egy új videó digitalizáló termékkel jelentkezik a piacon, amely a WinFast VC100 U Video Editor névre hallgat. A kis készülék USB 2.0-ás csatolófelület segítségével kapcsolódik a számítógépünkhöz vagy akár a notebookunkhoz, a kis eszköz segítségével videókazetta gyűjteményünket könnyedén konvertálhatjuk át MPEG 1/2/4 formátumokba.

Miniatűr videó digitalizáló egység

A Leadtek egy új videó digitalizáló termékkel jelentkezik a piacon, amely a WinFast VC100 U Video Editor névre hallgat. A kis készülék USB 2.0-ás csatolófelület segítségével kapcsolódik a számítógépünkhöz vagy akár a notebookunkhoz, a kis eszköz segítségével videó kazetta gyűjteményünket könnyedén konvertálhatjuk át MPEG 1/2/4 formátumokba.

Galéria megnyitása

A gyártó az újdonsághoz számos szoftvert is mellékel, amelyek segítségével lehetőségünk van a videók szerkesztésére, sőt, akár még saját DVD-menüt is készíthetünk, így a DVD-lemezek egyedivé és dizájnossá tehetőek. A videók szerkesztéséhez és az egyéni DVD-menük elkészítéséhez a mellékelt ArcSoft ShowBiz DVD 2 szoftvert hívhatjuk segítségül. A 3D Album iPod/PSP Video Converter-nek köszönhetően a digitalizált videóinkat akár iPod vagy PSP számára is lejátszható formátumba alakíthatjuk, így hordozható lejátszónkon is élvezhetjük filmjeinket vagy családi videóinkat. A Leadtek újdonsága képes az jelenetek automatikus érzékelésére is. A DirectBurn funkció segítségével akár közvetlenül cd-re vagy dvd-re is rögzíthetjük a videót. A Leadtek terméke S-Video, kompozit, valamint sztereó hangbemenettel rendelkezik, a videó digitalizáló egység Windows Vista operációsrendszerrel is képes együttműködni.

Galéria megnyitása

A Leadtek újdonsága várhatóan hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is, a gyártó egyelőre nem árult el részleteket a termék árával kapcsolatban.

 

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap