Milliós álomhatárhoz ért az Asus hibrid telefonja

A kilátástalan első generáció után az Asus megnyugtató hírekről számolhatott be. A PadFone 2 immáron a legkeresetteb okostelefon a gyártó történetében. 

Milliós álomhatárhoz ért az Asus hibrid telefonja

Az Asus számára nagyon fontos a PadFone 2, mivel ők a táblagépeket részesítik előnyben, ez a gép pedig egyfajta hidat képez azok és az okostelefonok között, így elég meggyőző lehet sok felhasználónak, akik nem akartak táblát venni. A PadFone és a hozzá szükséges dokkoló tábla visszafogottabb áron alkot lényegében három prémium terméket. A későbbiekben ugyanis még egy billentyűzetes dokkoló is érkezni fog hozzá.

A PadFone 2 mostani sikere szinte garantálható volt, de a dolgok mégsem mentek olyan simán, mint ahogy azt az Asus szerette volna. Ez ugyanis már a második generáció, ahogy azt a neve is mutatja. Az elődje sosem tudott igazán sikeres lenni, mivel elképesztő mennyiségű nehézséggel kellett szembenéznie. Eleinte folyamatos halasztások sújtották, a megjelenése után pedig sok kritikát kapott az anyaghasználat és a minőség, ha pedig ez nem lett volna elég, még gyártási nehézségek is akadtak, így bevetni sem tudták, csak néhány piacon.

A gyártó nem adta fel, és alig fél évvel később bemutatták a jelenlegi modellt, ami már látszólag akadálytalanul tör előre. Az elérhetősége továbbra is limitált ugyan, de ennek ellenére már egymilliós példányszámmal büszkélkedhet. Ráadásul az Asus mérnökei nem pihennek, és a DigiTimes információi szerint már készül a következő táblává alakítható mobil. A frissített PadFone bemutatására a Mobile World Congressen kerülhet sor Barcelonában a hónap végén, a mostani generációt pedig éppen mostanában nyomogatják munkatársaink, így hamarosan teszt formájában számolunk be a tapasztalatainkról.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward