Microsoft: Windows 7 családi csomag akció

A Microsoft hamarosan új akciót indít, amelynek főleg azok fognak örülni, akik egyszerre több számítógépre szeretnének Windows 7 licencet vásárolni. A vállalat október 3-án az Amerikai Egyesült Államok területén teszi elsőként elérhetővé a Windows 7 Home Premium családi kiadását, amely Windows 7 Home Premium Family Pack néven kerül forgalomba. Nem sokkal ezután, valamikor a Windows 7 egy éves születésnapjának környékén további területeken, így Magyarországon is elérhetővé válik a különleges szoftvercsomag, amellyel jelentős összeget lehet majd megspórolni. A hazai árakkal kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, de az már tudható, hogy az Amerikai Egyesült Államok területén a három darab Upgrade licencet tartalmazó csomag 150 dollárért lesz elérhető, ami jelentős kedvezményt jelent, tekintve, hogy a csomag 360 dollárnyi értéket képvisel.

Microsoft: Windows 7 családi csomag akció

A Microsoft hamarosan új akciót indít, amelynek főleg azok fognak örülni, akik egyszerre több számítógépre szeretnének Windows 7 licencet vásárolni. A vállalat október 3-án az Amerikai Egyesült Államok területén teszi elsőként újra elérhetővé a Windows 7 Home Premium családi kiadását, amely Windows 7 Home Premium Family Pack néven kerül forgalomba. Nem sokkal ezután további területeken is elérhetővé válik a csomag, és úgy néz ki idén mi sem maradunk ki az akcióból. A hazai árakkal kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, de az már tudható, hogy az Amerikai Egyesült Államok területén a három darab Upgrade licencet tartalmazó csomag 150 dollárért lesz elérhető, ami jelentős kedvezményt jelent, tekintve, hogy a csomag 360 dollárnyi értéket képvisel.

Üröm az örömben, hogy csak Upgrade licencekről van szó, ami csak a már meglévő, jogtiszta Windows XP vagy Windows Vista operációs rendszert használó konfigurációk esetében érvényesíthető, amennyiben ezek a konfigurációk hardver tekintetében alkalmasak a Windows 7 futtatására. Fontos megemlíteni azt is, hogy az akció csak addig lesz érvényes, amíg a limitált példányszámban készülő Windows 7 Home Premium Family Pack csomagok el nem fogynak, példányszámot viszont egyelőre nem tudunk.

Akinek felkeltette a családi csomag az érdeklődését, annak október 22-ig kell várnia, nálunk akkortól lesz kapható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward