Microsoft: Vista-val az AIDS ellen

December 15-étől lesz megvásárolható a Microsoft Windows Vista Ultimate (Product) Red, amivel az AIDS-elleni küzdelmet támogathatjuk.

Microsoft: Vista-val az AIDS ellen

December 15-étől lesz megvásárolható a Microsoft Windows Vista Ultimate "Red" változata, amivel az AIDS-elleni küzdelmet támogathatjuk.

A Red Vista változat tulajdonképpen nem új, már megvásárolható volt év elején az XPS One RED változatában, előre telepített operációs rendszerként, azonban most válik elérhetővé mindenki számára dobozos változatban.

Január közepén három PC-t jelentetett be a Dell vörös változatban, az XPS One-t asztali gépet, valamint az XPS M1330 és XPS 1530 notebookokat. Az asztali változatok árából 80, a hordozható gépekéből 50 dollár a Red-törekvés számlájára kerül, ami az AIDS-elleni harcot finanszírozza. Mindezeken felül még kínál a Dell egy szintén Red nyomtatót is, valamint az Apple is piacra dobta Red iPodjait.

A nagy újdonságokra vágyókat azonban el kell szomorítanunk, az új dobozon kívül a Vista Ultimate tulajdonképpen csak néhány különleges háttérképet és oldalsávba illeszkedő minialkalmazást tartalmaz pluszban az eredetihez képest.

Nem az egyetlen részvétele a Microsoftnak a (Project) Red-törekvésben, ugyanis a redmondi vállalat az elmúlt hónapban indította el ebben a szellemben a RedWire online zenei vállalkozását.

Ha a hagyományoson kívül még eltérő színben is szeretnénk megvásárolni a Microsoft legújabb operációs rendszerét, akkor ajánljuk tiszelt Olvasóink figyelmébe a Japánban kapható rózsaszín Windows Vista Home Premiumot. ;)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward