Microsoft Office 365, üzleti felhasználóknak

A Microsoft bemutatta az Office 365-öt, amely egy számítási felhőn alapuló, folyamatosan frissített szolgáltatás-csomag keretében összekapcsolva kínálja a Microsoft Office, a SharePoint Online, az Exchange Online és a Lync Online alkalmazásokat. Az Office 365 a felhő segítségével sok millió vállalkozás számára teszi könnyen hozzáférhetővé a Microsoft vezető üzleti alkalmazásait.

Microsoft Office 365, üzleti felhasználóknak

(Forrás: sajtóközlemény)

A Microsoft bemutatta az Office 365-öt, amely egy számítási felhőn alapuló, folyamatosan frissített szolgáltatás-csomag keretében összekapcsolva kínálja a Microsoft Office, a SharePoint Online, az Exchange Online és a Lync Online alkalmazásokat. Az Office 365 a felhő segítségével sok millió vállalkozás számára teszi könnyen hozzáférhetővé a Microsoft vezető üzleti alkalmazásait.

Az Office 365-tel a felhasználók a korábbiaknál egyszerűbben vehetnek részt a csoportmunkában, ráadásul szinte bárhonnan és bármilyen számítógépről elérhetik a legfejlettebb irodai szolgáltatásokat. A Microsoft most tizenhárom országban indítja el az Office 365 korlátozott béta verzióját.

Az Office 365 funkcióinak összeállításakor a Microsoft számos különböző felhőalapú szolgáltatásának üzemeltetése során megszerzett tapasztalataira épített. Ezen szolgáltatások közé tartozik az első böngésző alapú e-mail postafiók mellett a Business Productivity Online Suite (BPOS), az Office Small Business vagy a Live@edu. Az Office 365 segítségével a munkatársaknak nem kell megváltoztatniuk munkamódszereiket, mivel az alkalmazások funkciói teljes mértékben kompatibilisek a legnépszerűbb böngészőkkel, okostelefonokkal és asztali szoftverekkel.

„Az Office 365 egyetlen felhőalapú szolgáltatás-csomagban egyesíti mindazon tudásunkat, amely a hatékony irodai munkavégzéshez kapcsolódik” mondta Kurt DelBene, a Microsoft Office üzletágának elnöke. „Az Office 365-tel végre a sarki pékség is hozzáfér a nagyvállalati színvonalú programokhoz és szolgáltatásokhoz, egy multinacionális gyógyszeripari cég pedig könnyedén csökkentheti költségeit és lépést tarthat a legújabb innovációkkal. Mindezek eredményeként a vállalkozók és üzletemberek az üzletmenetre összpontosíthatnak, amíg mi és partnereink a megfelelő technológiai háttérről gondoskodunk.”

A Microsoft a meglévő ügyfeleivel és partnereivel szorosan együttműködve fejlesztette ki az Office 365-öt, hogy az új felhőalapú szolgáltatás az ügyfelek széles spektrumának igényeit kielégítse. A 25 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató kisvállalkozások mindössze 15 perc alatt hozzájuthatnak az Office Web Apps, Exchange Online, SharePoint Online és Lync Online alkalmazásokhoz, valamint egy honlaphoz felhasználónként mindössze 6 dolláros havidíj ellenében.

A vállalatok számára kifejlesztett Office 365 (Office 365 for Enterprises) számos lehetőséget nyújt a középméretű és nagyobb, valamint az állami szervezetek számára. Az Office 365-tel a Microsoft Business Productivity Online Suite meglévő ügyfelei megkapják a SharePoint Online, az Exchange Online, a Lync Online továbbfejlesztett 2010-es változatait és az új adminisztrációs vezérlési eszközöket, ráadásul egyszerűbben tudnak bejelentkezni, biztonságosan oszthatják meg adataikat és állományaikat partnereikkel, mindezt felhasználónként havi 10 dolláros listaár ellenében.

A nagyvállalati Office 365 keretein belül eddig példátlan módon használati alapú számlázás mellett is elérhető az Office Professional Plus. A nagyvállalatok felhasználónként havi 24 dollárért juthatnak hozzá az Office Professional Plus-hoz, amely többek között e-mail, hangposta, vállalati közösségi hálózatépítő, azonnali üzenetküldő, extranet, hang-, video- és webkonferencia szolgáltatásokat nyújt, ezen kívül a hét minden napján 24 órában működő telefonos ügyfélszolgálatot is tartalmaz az előfizetés.

Az Office 365 új növekedési lehetőségeket nyit a Microsoft és partnerei számára, mivel az eddig megszokottnál több ügyfelet és nagyobb alkalmazotti kört érint, valamint szélesebb üzleti informatikai igényt elégít ki, miközben alkalmazása költségmegtakarítást jelent.

[bold]

A termék elérhetősége

[/bold]

A Microsoft Office 365 tesztváltozata jelenleg tizenhárom országban érhető el, 2011-től pedig negyven országban – köztük Magyarországon is – elérhető lesz a szolgáltatás. A későbbiekben az Office 365 kibővül a Microsoft Dynamics CRM Online szolgáltatással, így mindenféle típusú és méretű szervezet számára elérhetővé fogja tenni a Microsoft ezen üzleti alkalmazását. Az oktatási szektor számára kifejlesztett Microsoft Office 365 a jövő év folyamán debütál majd, testreszabott technológiát adva a diákok, tantestületek és oktatási intézmények alkalmazottai kezébe.

További információ a www.office365.com weboldalon érhető el .

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward