Mickey egeres fejhallgató az Apple-től

Mickey egeres fejhallgató az Apple-től

Az Apple a Beats fejhallgatók iránti keresletet új színek és egy különleges kiadás bevetésével próbálja élénkíteni. A vállalat elindította a Beats Studio 3 Wireless modellből a Skyline névre hallgató kollekciót, ami összesen négy új változatot jelent, a Beats Solo 3 Wireless esetében pedig egy évfordulós megoldással állt elő, ami a Disney egyik legismertebb karaktere előtt tiszteleg.

A Studio 3 Wireless pillanatnyilag az egyik legjobb vezeték nélküli fejhallgató a Beats márkanév alatt. Ez a készülék több mint egy éve mutatkozott be az Apple W1 chippel a fedélzetén, ennek köszönhetően például nagyon egyszerűen lehet társítani az iPadekkel vagy az iPhone-okkal. A készülék kényelmes viseletet biztosít, és remek hangminőséggel szolgál, ráadásul van benne aktív zajcsökkentő funkció, amivel a felhasználó még zavartalanabb élményben részesülhet a kedvenc dallamainak a hallgatása közben. A Bluetooth modulja az átlagosnál nagyobb hatótávra képes és stabilabb kapcsolatot tud nyújtani. A szerkezet egy olyan akkumulátort kapott, melynek köszönhetően igazán hosszú lesz az üzemideje, ugyanis lekapcsolt zajcsökkentés mellett akár 40 órán át is képes muzsikálni, és még az aktív szűrő mellett is 22 órán tudja szolgálni a tulajdonosát; van gyorstöltés is, 10 perc a konnektoron és 3 órán át használható. De egyébként nem is muszáj vezeték nélkül hallgatni, lehet hozzá kábelt csatlakoztatni, így pedig bármikor munkára fogható – legfeljebb le kell mondani a zajszűrésről.

Galéria megnyitása

Ez a készülék most elindított Skyline sorozat keretében aranyszínű és barna komponensekkel lett díszítve, az alap pedig lehet világoskék, szürke, fekete vagy drapp. A Beats Studio 3 Wireless ajánlott fogyasztói ára 350 dollár, ennyiért érhetőek majd el fokozatosan az új variánsok is.

A Beats Solo 3 Wirelessnél pedig nem egyszerűen új színnel, hanem egy évfordulós különkiadással kell számolni, ami Mickey egér kilencvenedik születésnapja alkalmával jött létre. Ez a fejhallgató szürke alapon egy sor Mickey egér grafikával lett kidíszítve, a dobozában lapul egy matrica és jár hozzá egy egyedi keménytok is, amire a Disney emblémája is felkerült, és sötétszürke szövetes borítást kapott.

Galéria megnyitása

Ez az eszköz változatlan hardveres jellemvonásokkal szolgál, mint a normál Beats Solo 3 Wireless. Ennek megfelelően számolni kell az Apple W1 lapka meglétével, ami egyszerű párosítást tesz lehetővé a megfelelő eszközökkel. Ez a vezeték nélküli fejhallgató is képes akár 40 órás üzemidő elérésére is, mint a fenti modell, csak itt már nincs például zajszűrési lehetőség, és a hangminőséget tekintve is szerényebb a Studio 3 Wirelesstől. Az azonban jó hír, hogy ezt is lehet hallgatni vezetékkel is, ha esetleg az akkumulátora lemerülne, vagy későbbre kell tartalékolni az üzemidővel.

A Beats Solo 3 Wireless Micky 90. születésnapjára szóló kiadása már rendelhető, a szállítása pedig november 11-én indul. Ennek a készüléknek az ára 330 dollár.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap